Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ψάχνεις laptop σε προσφορά; Θα βρεις στο SHOPFLIX.gr!

Ψάχνεις laptop σε προσφορά; Θα βρεις στο SHOPFLIX.gr!

Δώστε προσοχή στα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει το νέο σας laptop

Η αγορά ενός laptop μπορεί να είναι μια σημαντική επένδυση και μια επένδυση που θέλετε να κάνετε σωστά. Και αυτό διότι δεν είναι ένας απλώς υπολογιστής αλλά το κέντρο ψυχαγωγίας, το κοινωνικό σου δίκτυο και φυσικά ο χώρος εργασίας σου.

Δεν χρειάζεται, όμως, να κοστίζει και μια περιουσία. Ειδικά από τη στιγμή που οι value for money λύσεις που κυκλοφορούν στην αγορά είναι πολλές και θα σε ξαφνιάσουν με τις δυνατότητές τους.

Τα πράγματα γίνονται ακόμη καλύτερα για την αναζήτηση laptop σε συμφέρουσα τιμή, αν ξέρεις πού να το ψάξεις. Για εμάς, ήταν αυτονόητο πως έπρεπε να το αναζητήσουμε στο SHOPFLIX.gr, όπου οι πιο σύγχρονες ηλεκτρονικές συσκευές διατίθενται στις καλύτερες τιμές.

Τώρα έχεις έναν ακόμη λόγο για να κάνεις τις αγορές σου μέσα από τις πλατφόρμα επιλέγοντας έναν από τους πολλούς και διαφορετικούς τρόπους πληρωμής.

Όπως και αν επιλέξεις να πληρώσεις την παραγγελία σου, πάντως, το νέο σου laptop θα είναι στην πόρτα σου εγκαίρως, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι, χάρη στις άμεσες παραδόσεις του SHOPFLIX.gr.

Και για ακόμα πιο άνετη και απολαυστική εμπειρία shopping κατεβάστε την εφαρμογή SHOPFLIX.

Αν πάλι το κόστος ενός ολοκαίνουργιου υπολογιστή είναι απαγορευτικό για σας οι κατασκευαστές υπολογιστών και οι μεταπωλητές προσφέρουν συχνά refurbished υπολογιστές και laptop με χαμηλότερο κόστος.

Εμείς βρήκαμε μερικές από τις καλύτερες επιλογές.

Laptop HP 14s fq0002nv 14″ FHD Athlon-3020e/4GB/128GB Flash Storage/W10 S US Keyboard

Πλέον μπορείς να διατηρείς την παραγωγικότητά σου και να ψυχαγωγείσαι από οπουδήποτε χάρη στην μπαταρία μεγάλης διάρκειας του HP laptop.

Χάρη στη απόδοση του επεξεργαστή AMD είναι σίγουρο ότι θα ανταπεξέλθεις και στην πιο πολυάσχολη ημέρα. Αποθήκευσε περισσότερα από όλα αυτά που αγαπάς χάρη στον άφθονο χώρο αποθήκευσης για όλες τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τα έγγραφά σου.

Βασικά χαρακτηριστικά

Σειρά επεξεργαστή: AMD Athlon

Διαγώνιος Οθόνης: 14 ίντσες

Μνήμη RAM: 4GB

Χωρητικότητα Δίσκου: 128 GB

Μοντέλο Κάρτας: AMD Radeon Graphics

Αγόρασέ τον

Laptop Lenovo V15 G2 ALC 15.6″ Ryzen 5-5500U/8GB/256GB SSD/W11 Pro Black GR Keyboard Μαύρο

Ο φορητός υπολογιστής  της Lenovo είναι έτοιμος για επαγγελματικούς λόγους. Χάρη στους φορητούς επεξεργαστές  AMD Ryzen 5000 Series με γραφικά Radeon είναι βέβαιο ότι αποκτήσεις  εξαιρετική απόδοση στο γραφείο ή στο σπίτι.
Παράλληλα θα εκτιμήσεις τις λειτουργίες ασφάλειας σε επιχειρηματικό επίπεδο, την άφθονη μνήμη και τον χώρο αποθήκευσης καθώς και τις πολλές θύρες για σύνδεση όπου κι αν εργάζεσαι.
Διαθέτει αποθηκευτικό μέσο SSD, πολύ γρηγορότερη είσοδος στο λειτουργικό, γρηγορότερη εγγραφή και ανάγνωση σε σχέση με τους παραδοσιακούς δίσκους HDD.

Βασικά χαρακτηριστικά

Σειρά επεξεργαστή: AMD Ryzen 5

Διαγώνιος Οθόνης: 15,6 ίντσες

Μνήμη RAM: 8GB

Χωρητικότητα Δίσκου: 256 GB

Μοντέλο Κάρτας: AMD Radeon Graphics

Αγόρασέ τον

Laptop Dell Inspiron 3525 15.6″ Ryzen 5-5625U / 8GB / 512GB SSD / Linux Silver

Απόλαυσε μια πιο ευέλικτη και ταυτόχρονα πιο αθόρυβη απόδοση, με τους πιο πρόσφατους επεξεργαστές AMD και επιλογές PCIe SSD που προσφέρει το laptop της Dell.

Tώρα μπορείς να επωφεληθείς από τα ευρύχωρα πληκτρολόγια και το touchpad που διευκολύνει την πλοήγηση στο περιεχόμενό σου. Το λογισμικό ComfortView, το οποίο είναι μια πιστοποιημένη λύση της TUV Rheinland, μειώνει τις επιβλαβείς εκπομπές μπλε φωτός, ώστε να διατηρούνται τα μάτια σου άνετα κατά τη διάρκεια παρατεταμένης προβολής.

Να σημειώσουμε ότι η συσκευασία του φορητού υπολογιστή χρησιμοποιεί 100% ανακυκλωμένο χαρτί, ενώ άλλα εξαρτήματα συσκευασίας αποτελούνται έως και 90% από ανακυκλωμένα υλικά.

Βασικά χαρακτηριστικά

Σειρά επεξεργαστή: AMD Ryzen 5

Διαγώνιος Οθόνης: 15,6 ίντσες

Μνήμη RAM: 8GB

Χωρητικότητα Δίσκου: 512 GB

Μοντέλο Κάρτας: AMD Radeon Graphics

Αγόρασέ τον

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024