Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Natalia Grace: Η γυναίκα με νανισμό που κατηγορήθηκε ότι παρίστανε την 8χρονη σπάει τη σιωπή της

Natalia Grace: Η γυναίκα με νανισμό που κατηγορήθηκε ότι παρίστανε την 8χρονη σπάει τη σιωπή της

Ντοκιμαντέρ έγινε η ιστορία της Natalia Grace, της γυναίκας που κατηγορήθηκε ότι παρίστανε το 8χρονο κορίτσι.

Η ιστορία της έκανε τον γύρο του κόσμου και σόκαρε όποιον διάβαζε για την περίεργη υπόθεσή της. Πώς γίνεται άλλωστε να μην σοκάρεται διαβάζοντας για μια οικογένεια που εγκατέλειψε την 8χρονη υιοθετημένη κόρη της καταγγέλλοντας ότι επρόκειτο για ενήλικη με νανισμό. 

Η πραγματική ηλικία της Natalia Grace παραμένει μυστήριο ενώ η ιστορία της έγινε viral όταν οι θετοί γονείς της Michael και Kristine Barnett ήρθαν αντιμέτωποι με κατηγορίες παραμέλησης επειδή εγκατέλειψαν τη Natalia σε ένα διαμέρισμα στην Ιντιάνα.

Ήταν όμως μια ανεξάρτητη 24χρονη, όπως πίστευαν οι Barnetts, ή μια 10χρονη που αφέθηκε να τα βγάλει πέρα ​​μόνος της;

Το μόνο άτομο που μπορούσε να δώσει μια απάντηση ήταν η βιολογική μητέρα της.

ο Michael και η Kristine υιοθέτησαν τη Natalia Grace, γεννημένη στην Ουκρανία, το 2010, πιστεύοντας ότι ήταν 6 ετών. Ωστόσο, η υποτιθέμενη βίαιη συμπεριφορά της Ναταλίας και η ώριμη φυσική εμφάνιση της οδήγησαν τους θετούς γονείς να υποψιαστούν ότι ήταν στην πραγματικότητα ενήλικη με σοβαρή μορφή νανισμού. Την κατηγόρησαν ότι ήταν «ψυχοπαθής» και «απατεώνας» που ήθελε να τους σκοτώσει .

Μετά από δύο χρόνια με τη Ναταλία, ο Μάικλ και η Κριστίν άλλαξαν νομικά το έτος γέννησής της από το 2003 στο 1989. Της νοίκιασαν ένα διαμέρισμα στην Ιντιάνα και μετακόμισαν στον Καναδά, αφήνοντάς την να ζήσει μόνη της.

Προκειμένου να προσδιορίσουν την πραγματική της ηλικία , οι ερευνητές επισκέφθηκαν την Ουκρανία για να βρουν τη βιολογική μητέρα της Natalia Grace, Anna Volodymyrivna Gava, το 2019. Ένα τεστ DNA διαπίστωσε ότι η Άννα και η Ναταλία ταιριάζουν «99,999%», αποκάλυψαν τα ντοκουμέντα.

Το ντοκιμαντέρ που σπάσει τη σιωπή της

Ένα νέο ντοκιμαντέρ, που κυκλοφόρησε στις 29 Μαΐου, ξετυλίγει την ιστορία της Natalia Grace.

«Αυτή είναι η δική μου πλευρά της ιστορίας και θα πω τι συνέβη γιατί δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να το κάνω» ακούγεται και η ίδια να μιλά για αυτή την πρωτοφανή υπόθεση.

Η Kristine είπε στην DailyMail ότι εκείνη και η οικογένειά της ήταν τα αληθινά θύματα, αφού τρομοκρατήθηκαν για χρόνια από τη μυστηριώδη απατεώνισσα που τους απείλησε να τους μαχαιρώσει στον ύπνο τους, την έσπρωξε προς έναν ηλεκτρικό φράχτη και της έριξε χλωρίνη στον καφέ της.

Όταν η Kristine προσπάθησε να κάνει μπάνιο το νέο μέλος της οικογένειας την πρώτη φορά σοκαρίστηκε όταν ανακάλυψε ηβικές τρίχες και δεν άργησε να διαπιστώσει ότι η Ναταλία έκρυβε την έμμηνο ρύση της, όπως ισχυρίστηκε η Κριστίν.

Για την οικογένεια Barnett η απόκρυψη της ηλικίας και οι δικαστικές περιπέτειες που επέφερε αυτή η αποκάλυψη δεν ήταν τα μοναδικά αρνητικά που έχουν να καταλογίσουν στην θετή τους κόρη.

Σύμφωνα με τους ίδιους, η Ναταλία τους απειλούσε με μαχαίρια- αφόδευε, ουρούσε και τρομοκρατούσε τον μικρότερο γιο τους- και έκανε απόπειρες κατά της ζωής τους, όπως φέρεται να προσπάθησε να δηλητηριάσει τον καφέ της Κριστίν και να σύρει τον Μάικλ σε έναν ηλεκτρικό φράχτη.

Ο τρόπος που φερόταν οι Μπάρνετ στην Ναταλία, ωστόσο, εγείρει επίσης ερωτηματικά. Ο Μάικλ περιγράφει πώς η Κριστίν ανάγκαζε την υιοθετημένη κόρη της να στέκεται στον τοίχο για ώρες, λερώνοντας τον εαυτό της. Την έβαζαν επίσης να κοιμάται έξω στη βεράντα ως τιμωρία, με αποτέλεσμα ένας γείτονας να καλέσει τις κοινωνικές υπηρεσίες.

«Θέλω να μάθω ποια είμαι»

«Τα πράγματα που είπαν η Κριστίν και ο Μάικλ ότι έχω κάνει είναι ψέματα. Ποτέ δεν έχω κάνει τίποτα από αυτά που λένε ότι έχω κάνει» λέει η Ναταλία στο βίντεο, αναφερόμενη στις πολλές κατηγορίες που έχει διατυπώσει το ζευγάρι εναντίον την πρώην υιοθετημένης κόρης τους.

Στη συνέχεια, η Γκρέις βρήκε νέους κηδεμόνες στο πρόσωπο του Άντον και της Σίνθια Μανς, οι οποίοι την υιοθέτησαν το 2016 και πίστευαν ότι είναι έφηβη. Στο απόσπασμα που δημοσιεύει το ET, η Ναταλία λέει: «Μπορείτε να ρωτήσετε οποιονδήποτε στην οικογένειά μου τώρα. Μπορείτε να ρωτήσετε τον επίσκοπο Άντον και την Σίνθια Μαρς – απλά ρωτήστε τους. ‘Έχει κάνει ποτέ τίποτα;’Θα σας πουν ποια πραγματικά είμαι. Δεν πρόκειται να πουν ψέματα, ούτε κι εγώ».

«Είναι απογοητευτικό. Είναι πολύ απογοητευτικό να ακούω όλα όσα λέγονται από την Κριστίν και τον Μάικλ. Και επειδή ήδη δεν ξέρω ποια είμαι και θέλω να μάθω ποια είμαι και τι μου συνέβη, αλλά ακούω όλα αυτά τα πράγματα που στην πραγματικότητα δεν συνέβησαν ποτέ από την Κριστίν και τον Μάικλ. Είναι σοκαριστικό και απογοητευτικό. Επειδή αυτά δεν είναι καν αλήθεια. Και ο κόσμος πιστεύει αυτά που λένε οι Μπάρνετ χωρίς καν να ακούσουν την δική μου πλευρά».

Η Ναταλία καταλήγει προσθέτοντας: «Έχετε ακούσει από την Κριστίν και τον Μάικλ τι έχουν πει. Αλλά πρέπει να ακούσετε και τις δύο πλευρές για να μάθετε τι συνέβη».

Sports in

Σόου Ντόντσιτς και Γουεμπανιαμά, «buzzer» Ίρβινγκ και Αντεμπάγιο, ρεκόρ Χάρντεν και Χάουζερ

Χωρίς τον δύο φορές MVP Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο μηριαίο, το Μιλγουόκι νίκησε με 140-129 τους Σανς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024