Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Μπαμπά βοήθεια!» - Η αντίδραση του 12χρονου όταν είδε το άσεμνο υλικό από τον αρχιμανδρίτη στο Ναύπλιο

«Μπαμπά βοήθεια!» – Η αντίδραση του 12χρονου όταν είδε το άσεμνο υλικό από τον αρχιμανδρίτη στο Ναύπλιο

Αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του στον ανακριτή

Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση του αρχιμανδρίτη στο Ναύπλιο, ο οποίος έστειλε πορνογραφικό υλικό σε 12χρονο.

Στη θέα του άσεμνου υλικού ο ανήλικος δίχως να χάσει λεπτό επικοινώνησε αμέσως με τον πατέρα του, που ζει στο εξωτερικό, για να τον ενημερώσει.

«Μπαμπά, βοήθεια!» ήταν το πρώτο μήνυμα που έστειλε στον γονέα του, με τον τελευταίο να σπεύδει να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο αρχιμανδρίτης ο οποίος σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ισχυρίζεται ότι το βίντεο το έστειλε κατά λάθος στο παιδί και πως προοριζόταν για άλλον.

Τι ανέφερε η μητέρα του ανήλικου

Η μητέρα του 12χρονου ισχυρίζεται ότι στο παρελθόν υπήρχε παρόμοιο περιστατικό με ανήλικο αγόρι, όμως σε εκείνη την περίπτωση δεν είχε γίνει επίσημη καταγγελία και η υπόθεση δεν είχε πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

«Παίρνει τον δρόμο της Δικαιοσύνης αυτό το πράγμα τώρα, δεν είναι να το αφήσεις. Ίσως προλάβουμε να σώσουμε και κάποια άλλα παιδιά που έχουν δεχθεί κάτι ανάλογο και δεν έχουν μιλήσει, γιατί το καλό είναι ότι το παιδί μου μίλησε αμέσως», είπε η μητέρα του ανήλικου.

Τέθηκε σε αργία

Από την πλευρά της η Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης ανακοίνωσε ότι έθεσε σε αργία τον αρχιμανδρίτη δίνοντας στη δημοσιότητα και το όνομά του:

«Η `Ιερά Μητρόπολις «Υδρας, Σπετσών & Αιγίνης άνακοινοί ότι ό Άρχιμ. π. `Ιερόθεος Λουμουσιώτης κληρικός τής καθ’ `Ημάς `Ιεράς Μητροπόλεως έτέθη σέ αργία ως διαλευκάνσεως τής ύποθέσεώς του γιά αδίκημα διωκόμενον άπό τόν Ποινικόν Κώδικα καί ταυτοχρόνως άπό τούς `Ιερούς Κανόνας τής `Εκκλησίας».

Στις 16 Ιουνίου η δίκη

Στις 16 Ιουνίου ορίστηκε η δίκη του ιερέα, ενώ οι περιοριστικοί όροι που του τέθηκαν είναι η απαγόρευση επικοινωνίας με τον 12χρονο, αλλά και να τον πλησιάσει σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων.

Οι αρχές θα ερευνήσουν τώρα και το εάν ο ιερέας έχει στείλει ερωτικά βίντεο και σε άλλους ανηλίκους.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024