Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η περιπέτεια της Δανάης Μπάρκα: «Δεν φεύγω αν δεν μου βρείτε το πορτοφόλι»

Η περιπέτεια της Δανάης Μπάρκα: «Δεν φεύγω αν δεν μου βρείτε το πορτοφόλι»

Η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε την περιπέτεια που βίωσε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στη Βαρκελώνη.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» αποκάλυψε πως έπεσε θύμα κλοπής στην Ισπανία, λέγοντας: «Στην Βαρκελώνη, ήμασταν σε ένα πολυκατάστημα με την Κάλλη Μαυρογένη και εγώ είχα την τσαντούλα μου με δύο φερμουάρ. Είμαι πάντα πολύ προσεκτική και δεν έχω χάσει ποτέ τίποτα, δεν μου έχουν κλέψει ποτέ τίποτα. Εντοπίζω δυο κορίτσια να με κοιτάζουν περίεργα, να με πλησιάζουν. Λέω στην Κάλλη “μας πλησιάζουν απειλητικά αυτά τα κορίτσια. Το νου σου κοιτιούνται μεταξύ τους, κάτι θα συμβεί ή έχει συμβεί. Αυτές κλέβουν”».

Και πρόσθεσε η Δανάη Μπάρκα: «Κάποια στιγμή αφού με έχουν ξαναπλησιάσει και φοράνε και καπέλο και έχουν και κρεμάστρες στα χέρια λέω “Κάλλη θα σε κλέψουν, τα πράγματά σου γρήγορα”. Κι έτσι όπως το λέω στην Κάλλη πιάνω την τσάντα μου και συνειδητοποιώ ότι το ένα μου φερμουάρ είναι ανοιχτό. Εγώ ανοιχτό φερμουάρ, ποτέ! Έλειπε και το πορτοφόλι… Παθαίνω πανικό, τρέχω στον σεκιούριτι και λέω να κλείσουν τις πόρτες, να ενεργοποιήσουν τις κάμαρες γιατί με έκλεψαν. Λέω “δεν φεύγω αν δεν μου βρείτε το πορτοφόλι. Πρέπει να γυρίσω στην Ελλάδα, είναι μέσα τα χαρτιά μου”. Μου ανοίγει την πόρτα του σεκιούριτι και μου λέει “είναι αυτές;” και λέω “αυτές είναι”».

Και κατέληξε η Δανάη Μπάρκα: «Ήταν δύο κορίτσια από άλλη χώρα. Βρήκαν στα πράγματά τους, τρία iPhone, 400 ευρώ, είχαν ξαφρίσει όλο τον πεζόδρομο. Παραδέχτηκαν ότι κλέβουν εδώ και τρεις μέρες. Ήμουν έξαλλη. Είχα πάρα πολλά νεύρα. Τελικά βρήκα το πορτοφόλι μου. Τα είχαν σκορπίσει τα κορίτσια στον χώρο για να μην έχουν πάνω τους τα πάντα».

«Λέω στην αστυνομία “γράψτε μου σε ένα χαρτί ότι έβαλα το λιθαράκι μου για να εξιχνιαστεί το έγκλημα, θέλω να το δείξω στην εκπομπή μου”» κατέληξε και είπε ότι έχει το σχετικό έγγραφο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Sports in

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός μπορούσε, ο διαιτητής δεν ήθελε

«Χειρουργείο» του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον διαιτητή να σταματάει με το έτσι θέλω τους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024