Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μήπως έφτασε η ώρα να κάνεις την αναβάθμιση σε iPhone 14

Μήπως έφτασε η ώρα να κάνεις την αναβάθμιση σε iPhone 14

Η σειρά iPhone 14 εισάγει νέες δυνατότητες

Σκέφτεστε να κάνετε αναβάθμιση στο iPhone 14 ; Είναι μια δελεαστική επιλογή, ειδικά αν κοιτάτε το iPhone 14 Pro .  Εξωτερικά, το  iPhone 14 κληρονομεί τη δοκιμασμένη και αληθινή σχεδίαση αλουμινίου επίπεδης όψης του iPhone 13. Στο εσωτερικό, η Apple ουσιαστικά επανασυσκεύασε το iPhone 13 Pro , χωρίς την κάμερα τηλεφακού και την οθόνη υψηλής ταχύτητας ανανέωσης. Το αποτέλεσμα είναι υπέροχο και το iPhone 14 είναι μια καλή αναβάθμιση.

Ωστόσο αν δεν είστε ανυπόμονοι μπορείτε να περιμένετε αφού η νέα φημολογούμενη σειρά iPhone 15 μπορεί να απέχει μόλις λίγους μήνες.

Εάν έχετε ένα πρόσφατο μοντέλο, όπως το  iPhone 13 ή ίσως ακόμη και το iPhone 12, θα ήταν φρόνιμο να το κρατήσετε για λίγο ακόμα. Εάν το smartphone σας είναι παλαιότερο, ωστόσο, αξίζει να υπολογίσετε τι θα κερδίσετε μεταβαίνοντας σε ένα νεότερο iPhone.

Το iPhone 14  φέρνει αρκετές βελτιώσεις σε σχέση με τον προκάτοχο του το  iPhone 13 pro . Αυτές οι αλλαγές περιλαμβάνουν λεπτές βελτιώσεις της κάμερας και την υποστήριξη για δορυφορικά μηνύματα έκτακτης ανάγκης .

Το iPhone 14 έχει επίσης μια νέα εσωτερική σχεδίαση, με απλούστερη πρόσβαση στα εσωτερικά εξαρτήματα, καθιστώντας την ευκολότερη την επισκευή από τα προηγούμενα μοντέλα.

Η Apple φύλαξε τα πιο ενδιαφέροντα νέα χαρακτηριστικά της για τη σειρά Pro, συμπεριλαμβανομένου του Dynamic Island που αντικαθιστά την εγκοπή, τον νέο επεξεργαστή A16 Bionic και έναν αισθητήρα κύριας κάμερας 48 megapixel.

Το iPhone 13 πρόσφατα θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή εάν εξακολουθείτε να θέλετε περισσότερο χώρο αποθήκευσης, ταχύτερη απόδοση και βελτιωμένη κάμερα, ειδικά εάν προέρχεστε από το iPhone 12. Είναι επίσης η μόνη επιλογή εάν θέλετε το μικρότερο mini και την οθόνη του 5,4 ιντσών, καθώς η σειρά iPhone 14 εξαλείφει αυτό το μέγεθος υπέρ του νέου iPhone 14 Plus με οθόνη 6,7 ιντσών.

Η σειρά iPhone 14 εισάγει νέες δυνατότητες, όπως ανίχνευση τροχαίου ατυχήματος, αφαίρεση της φυσικής κάρτας SIM (μόνοι για τηλέφωνα των ΗΠΑ) και βελτιωμένες κάμερες στο πίσω και στο μπροστινό μέρος.

Τα iPhone 14 και iPhone 14 Plus διαθέτουν το τσιπ A15 Bionic από  το iPhone 13 Pro και το iPhone 13 Pro Max . Η οθόνη του 14 μοιάζει ακριβώς με αυτή του 13. Ίσως η πιο σημαντική αλλαγή είναι η εισαγωγή μιας μεγαλύτερης έκδοσης του iPhone 14 που ονομάζεται iPhone 14 Plus, η οποία έχει οθόνη 6,7 ιντσών όπως το Pro Max.

Φυσικά όλα τα iPhone θα τα βρείτε σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές στο SHOPFLIX.gr για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Διαλέξτε όποιο εσείς θέλετε και επιλέξετε έναν από τους πολλούς και διαφορετικούς τρόπους πληρωμής. H πλατφόρμα θα φροντίσει ώστε το νέο σας smartphone να φθάσει στην πόρτα σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Για μια ακόμα πιο άνετη και απολαυστική εμπειρία shopping κατεβάστε τώρα την ολοκαίνουργια εφαρμογή του SHOPFLIX.GR.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024