Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σεξ; Μια φήμη που δεν είναι αληθινή

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σεξ; Μια φήμη που δεν είναι αληθινή

Δεν θα διεξαχθεί τελικά στη Σουηδία από τις 8 Ιουνίου και για έξι εβδομάδες - Ποιος θα εκπροσωπούσε την Ελλάδα

Παρανόηση ήταν τελικά όλη η φημολογία που ανάφερε ότι η Σουηδία θα φιλοξενήσει το… Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σεξ, και στο οποίο θα συμμετέχουν 20 άνδρες και γυναίκες από διαφορετικές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Αυτό που ισχύει τελικά είναι ότι το σεξ δεν έχει αναγνωριστεί ως άθλημα στη Σουηδία μέχρι τη στιγμή συγγραφής του παρόντος άρθρου. Ωστόσο, υπήρξε προσπάθεια της Σουηδικής Ομοσπονδίας του Σεξ να συμπεριληφθεί στη Σουηδική Αθλητική Συνομοσπονδία, αλλά το αίτημα απορρίφθηκε αφού δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις για να εξεταστεί. Η εκπρόσωπος Τύπου της Σουηδικής Αθλητικής Συνομοσπονδίας τόνισε πως οι πληροφορίες που συνδέουν τη Σουηδική Ομοσπονδία του Σεξ με τη Σουηδική Αθλητική Συνομοσπονδία είναι ψευδείς και στοχοποιούν τον εγχώριο αθλητισμό.

Ομως, αυτή η «προσπάθεια» ήταν αρκετή για να κυκλοφορήσει σε όλη την Ευρώπη η φήμη για την αναγνώριση του σεξ ως αθλήματος και τη διοργάνωσης πρωταθλήματος από τη Σουηδία.

Αυτό που έγινε ήταν ότι σύμφωνα με σουηδικά μέσα ενημέρωσης τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, ο Dragan Bratic, ιδιοκτήτης πολλών strip club στην περιοχή Jönköping υπέβαλλε αίτημα για την ένταξη του σεξ στη Σουηδική Αθλητική Συνομοσπονδία. Ο ίδιος μάλιστα, το 2016 είχε ιδρύσει τη Σουηδική Ομοσπονδία του Σεξ, η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες στην επίσημη σελίδα προσεγγίζει το σεξ ως άθλημα.

Αυτό όμως απέχει από την πραγματικότητα και από μια πιθανή αναγνώριση του σεξ ως αθλήματος.

Ποιος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα

Από την άλλη, μέσα σ’ αυτήν την έντονη φημολογία υπήρξε στην Ελλάδα μια συζήτηση ότι αν γινόταν ένα τέτοιο πρωτάθλημα θα εκπροσωπούσε τη χώρα μας ο Nek Sinner, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει σε ουκ ολίγες παραγωγές του sugarbabes.tv.

Παράλληλα, το «παρών» ακουγόταν ότι θα έδινε και η πολύ γνωστή πρωταγωνίστρια ταινιών για ενήλικες, Barbie Sins.

Δυναμική ξεκίνησε η ελληνική συμμετοχή

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες ώρες πριν την επίσημη έναρξη του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Σεξ το οποίο όπως ειπώθηκε πιο πάνω ήταν μια ψευδής είδηση, το κοινό έχει την ευκαιρία να ψηφίσει τον αγαπημένο του συμμετέχοντα, στην επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού.

Εκεί η ελληνική συμμετοχή, ο Nek Sinner, βρίσκεται στην 4η θέση με 44 ψήφους και μεγάλη διαφορά από τους αντίπαλούς του, οι οποίοι βρίσκονται πολύ πιο πίσω του όσον αφορά στις ψήφους.

Κι αν ο Nek Sinner είναι κοντά στην 3η αλλά και στη 2η θέση, βρίσκεται αρκετά μακριά από την κορυφή, όπου βρίσκεται η διαγωνιζόμενη από την Κροατία με όνομα «Sweet Mery», η οποία φαίνεται πως έχει εντυπωσιάσει τους επισκέπτες της ιστοσελίδες.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024