Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκλογές: Αυξάνονται και πληθύνονται τα ακροδεξιά κομματίδια στον συνασπισμό Μπογδάνου

Εκλογές: Αυξάνονται και πληθύνονται τα ακροδεξιά κομματίδια στον συνασπισμό Μπογδάνου

Κατέθεσε ο Πατριωτικός Συνασπισμός την αίτηση συμμετοχής του στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, ενώ τα κόμματα που τον συγκροτούν έγιναν 12, σύμφωνα με τον Μπογδάνο

Δεν κρύβει τον ενθουσιασμό, αλλά και την ιδεολογία του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, σε νέα ανάρτησή του για τον συνασπισμό κομμάτων με τον οποίο θα κατέβει στις νέες εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Μία μέρα νωρίτερα, άλλωστε, ο «σύντροφός» του, Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, είχε ανακοινώσει με… «υπερηφάνεια και χαρά» ότι στον νέο σχηματισμό, με την επωνυμία «Πατριωτικός Συνασπισμός», συμμετέχουν 9 πολιτικά σχήματα, κάποια εκ των οποίων κατέβηκαν στις προηγούμενες εκλογές χωρίς επιτυχία.

Όπως ενημερώνει, πάντως, ο Μπογδάνος, ο συνασπισμός που ξεκίνησε με 4 κόμματα, αυξάνεται και πληθύνεται, αφού πλέον έγιναν δώδεκα.

Και για να μην ανησυχούμε, μας πληροφορεί ότι ο «Πατριωτικός Συνασπισμός» κατέθεσε την αίτησή του για συμμετοχή στις νέες εκλογές – σε εκείνες της 21ης Μαΐου το κόμμα του ιδίου είχε αποκλειστεί – στον Άρειο Πάγο.

Και διευκρινίζει πως μπορεί να μην συμφωνούν μεταξύ τους όλα τα κόμματα, είναι όμως «όλοι απέναντι» στα εξής: την «ισλαμική εισβολή», τις «Πρέσπες του Αιγαίου», τον «πολιτισμικό εκφυλισμό» και άλλα παρεμφερή.

Και φυσικά, όλοι υπηρετούν «πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια».

Η ανάρτηση Μπογδάνου

Ξεκινήσαμε 4 κόμματα. Προχθές ανακοινώσαμε 9. Χθες καταθέσαμε τον ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ στον Άρειο Πάγο. Σήμερα είμαστε αισίως 12. ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΠΑΤΡΙ.Δ.Α., ΚΙΝΗΜΑ21, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ, ΤΟΛΜΑ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ, ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛ.ΚΙ.Σ., Π.Α.Κ, ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ, Ε.Π.Κ.Ε. Δεν συμφωνούμε σε όλα, είμαστε όμως όλοι απέναντι: -Στην ισλαμική εισβολή και την αντικατάσταση πληθυσμού -Στην εκχώρηση εθνικών δικαίων και τις Πρέσπες του Αιγαίου -Στον κοινωνικό και πολιτισμικό εκφυλισμό -Στις ανελεύθερες υποχρεωτικότητες -Στην οικονομική υποδούλωση Είμαστε όλοι εδώ για να υπερασπιστούμε: -Την πατρίδα, τη θρησκεία, την ελληνική οικογένεια, την κοινωνική και οικονομική ελευθερία. Και κυρίως, εμείς όταν λέμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, το εννοούμε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σχόλιο κάποιου… δημοκράτη, που έγραψε πως δεν βλέπει το κόμμα του Κασιδιάρη στον συνασπισμό, ο Μπογδάνος απάντησε «διότι θα κοπεί». Ειδάλλως…

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024