Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με covid o Κυριάκος Μητσοτάκης - Ακυρώνει την περιοδεία του στο Άγιο Όρος

Με covid o Κυριάκος Μητσοτάκης – Ακυρώνει την περιοδεία του στο Άγιο Όρος

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε ότι είναι θετικός στον κοροναϊό με ανάρτησή του στο Instagram.

Την προγραμματισμένη του περιοδεία σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, καθώς και την επίσκεψη στο Άγιο Όρος ακύρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού όπως αποκάλυψε ο ίδιος είναι θετικός στον κοροναϊό.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε σήμερα, Παρασκευή στο Λουτράκι και στην Κόρινθο, ενώ επρόκειτο να επισκεφθεί το Σάββατο τα Μουδανιά, τη Νικήτη και την Ιερισσό, όπου είχε ανακοινώσει ότι θα απευθύνει ομιλία σε κατοίκους της περιοχής και θα πραγματοποιήσει βόλτες στα τοπικά καταστήματα και αγορές.

Το απόγευμα του Σαββάτου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον γιο του Κωνσταντίνο, θα πραγματοποιούσε διήμερη επίσκεψη ιδιωτικού χαρακτήρα στο Άγιο Όρος, όπου μεταξύ των άλλων θα επισκέπτονταν τις Καρυές και τη Μονή Σίμωνος Πέτρας.

Τελικά, τα σχέδια του ανατράπηκαν καθώς ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε ότι είναι θετικός στον κοροναϊό με ανάρτησή του στο Instagram. Μάλιστα στο βίντεο που ανέβασε ακούγεται ελαφρώς βραχνιασμένος και κουρασμένος.

«Οι αγκαλιές και τα φιλιά της προεκλογικής περιόδου είναι πάντα πολύ ευχάριστα, έχουν ενίοτε όμως και ένα τίμημα. Σήμερα έκανα το τεστ του Covid, είμαι θετικός, οπότε θα χρειαστεί να παραμείνω για κάποιες ημέρες στην οικία μου. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να πάω στο Άγιο Όρος, όπως σχεδίαζα. Δεν πειράζει εκεί θα είναι όμως να πάμε σε μία άλλη ευκαιρία», λέει αρχικά στο βίντεο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μάλιστα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σημειώνει πως Tik Tok πάντα θα μπορεί να κάνει και προϊδέασε το κοινό ότι επίκειται και επόμενο βίντεο.

Πότε είχε νοσήσει ξανά με κοροναϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε βρεθεί ξανά θετικός στον κοροναϊό και τον Μάρτιο του 2022 μετά την επιστροφή του από την Κωνσταντινούπολη, όπου είχε συνατνηθεί με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Και τότε όπως και σήμερα είχε κάνει γνωστή τη νόσησή του με βίντεο που είχε ανεβάσει στο Instagram.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024