Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Έδωσε πανελλαδικές και ανέπτυξε τις απόψεις του για τη... βία κατά των γυναικών

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Έδωσε πανελλαδικές και ανέπτυξε τις απόψεις του για τη… βία κατά των γυναικών

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έδωσε, όπως δικαιούται, πανελλαδικές εξετάσεις και κλήθηκε να γράψει για τη βία κατά των γυναικών

Ο καταδικασμένος σε πρώτο βαθμό γυναικοκτόνος της Καρολάιν Κράουτς, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μεταφέρθηκε στις φυλακές Μαλανδρίνου από τις φυλακές Κορυδαλλού για να εξεταστεί στο μάθημα της νεοελληνικής γλώσσας στο πλαίσιο των πανελλαδικών εξετάσεων.

Φέτος οι υποψήφιοι κλήθηκαν να αναπτύξουν τις απόψεις τους πάνω στο θέμα της έμφυλης βίας και της ισότητας των δύο φύλων, να αναφέρουν φαινόμενα παραβίασης των δικαιωμάτων της γυναίκας στον ιδιωτικό και δημόσιο βίο, να προτείνουν τρόπους έμπρακτης συμβολής στην επίτευξη της ισότητας κλπ.

Είχε ζητήσει να μην διεξαχθεί η δίκη

Και αν τα θέματα χαρακτηρίστηκαν βατά και μέσα στα sos που είχαν να διαβάσουν οι υποψήφιοι, καθώς τόσο τα φαινόμενα της έμφυλης βίας είναι σε έξαρση όσο και η αντίδραση της κοινωνίας σε αυτά βαθαίνει, δεν ξέρουμε αν το ίδιο θα μπορούσε να πει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος που τώρα δικάζεται σε δεύτερο βαθμό για τη στυγερή δολοφονία της νεαρής συζύγου του μπροστά στο παιδί τους, υποκρινόμενος για πολλές μέρες τον τεθλιμμένο σύζυγο.

Ο ίδιος μάλιστα είχε ζητήσει να μην διεξαχθεί η δίκη σε ημερομηνίες που γίνονται οι πανελλαδικές εξετάσεις αλλά το αίτημά του απορρίφθηκε.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024