Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μία συγγνώμη στα αδεσποτάκια, βοηθώντας την Γκέλυ

Μία συγγνώμη στα αδεσποτάκια, βοηθώντας την Γκέλυ

Απάνθρωπες συμπεριφορές, κακοτεχνίες (επικίνδυνες και για ανθρώπους) και αδιαφορία έχει κάνει τη ζωή στις πόλεις για τα αδεσποτάκια αφόρητη και πολύ επικίνδυνη. Νέο θύμα ένα γατάκι που υποφέρει και ζητά βοήθεια.

Η Γκέλυ, που είναι σαν να έριξε μια εσάρπα γκρι στη ράχη της για να βγει βόλτα ξαφνικά βρέθηκε να κρέμεται στον αέρα από το πίσω ποδαράκι της το οποίο τρύπησε ένα σίδερο που εξείχε από τοίχο. Το γατί κρεμόταν στον αέρα σφαδάζοντας από τον πόνο ανήμπορο να κάνει οτιδήποτε για να βοηθηθεί.

Ευτυχώς κάποιοι άνθρωποι, που δεν έχουν πνιγεί μέσα στον εαυτό τους αδιαφορώντας για ό,τι δεν τους ανήκει ή δεν τους επηρεάζει σε προσωπικό επίπεδο, ειδοποίησαν την φιλοζωική Ηλιούπολης που σήμανε συναγερμό και αμέσως στήθηκε επιχείρηση σωτηρίας.

Βρέθηκαν κοντά στο γατάκι, εθελοντής της ομάδας Alma Libre – Hellenic Animal Rescue έκοψε το σίδερο για να μπορέσει να απελευθερωθεί και η κτηνίατρος που με φυσική παρουσία βοήθησε στο σημείο έκανε στην Γκέλυ επιτόπου αναισθησία για να τη λυτρώσει από τον πόνο και και να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις.

Το τραύμα της Γκέλυ είναι σοβαρό και δεν μπορεί ακόμη να εκτιμηθεί πόσο θα διαρκέσει η θεραπεία και αν θα καταστεί εφικτή η αποκατάσταση. Οφείλουμε όμως να της σταθούμε και να της δώσουμε την ευκαιρία να το παλέψει και να ξαναβολτάρει με τη φυσική γκρι μπέρτα στην πλάτη… μεταφέροντας ένα καλό μήνυμα για το ανθρώπινο είδος στα στέκια που συχνάζουν τα ταλαιπωρημένα αδεσποτάκια.

Η βοήθεια σας κάνει τη διαφορά

Για τη Γκέλυ και τη φιλοζωϊκή που ανέλαβε να τη γιατρέψει οποιουδήποτε ύψους βοήθεια είναι σημαντική:

*Αν θέλετε να βοηθήσετε στα έξοδα νοσηλείας της Γκέλυ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε τον τραπεζικό μας λογαριασμό είτε το paypal με την αιτιολογία “ΓΑΤΑ ΓΚΕΛΥ”:

Τράπεζα Πειραιώς: 60 4001 0189 237
Όνομα δικαιούχου: Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης
BIC : PIRBGRAA
IBAN GR76 0171 0400 0060 4001 0189 237
Paypal: support@zeil.gr

Sports in

Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πέναλτι που χάρισε την πρόκριση στην Κ19 στον τελικό (vid)

Δείτε πως «ξέσπασε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο νικητήριο πέναλτι του Λιατσικούρα το οποίο χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για τον τελικό του Youth League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024