Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αλόνσο: «Δεν πρόκειται να εγκαταλείψω την προσπάθεια για τον τίτλο»

Αλόνσο: «Δεν πρόκειται να εγκαταλείψω την προσπάθεια για τον τίτλο»

Έτοιμος να διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα της Formula 1 είναι ο Φερνάντο Αλόνσο.

Ο Φερνάντο Αλόνσο τα πηγαίνει εξαιρετικά στο φετινό πρωτάθλημα, με τον Ισπανό πιλότο να τονίζει σε δηλώσεις του πως θα προσπαθήσει μέχρι το τέλος να διεκδικήσει τον τίτλο.

Παράλληλα, στάθηκε στην ανωτερότητα της Red Bull και του Μαξ Φερστάπεν, αναφέροντας ότι μόνο σε περίπτωση που εμφανίσει προβλήματα το μονοθέσιο θα μπορεί να έχει περισσότερες ελπίδες.

Οι δηλώσεις του Φερνάντο Αλόνσο:

«Πιστεύω ότι στα ’00 ή την προηγούμενη δεκαετία, με τα αποτελέσματα που έχω φέτος θα ήμουν πρώτος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Τώρα ο Μαξ και η Red Bull κυριαρχούν σε κάθε αγώνα και ακόμη και με τα φοβερά αποτελέσματα που έχω πάρει είμαστε πάντα πίσω τους.

Δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω. Το 2010 δεν είχα το καλύτερο μονοθέσιο και στον τελευταίο αγώνα στο Άμπου Ντάμπι ήμουν πρώτος στη βαθμολογία. Δεν είχα το καλύτερο μονοθέσιο ούτε το 2012 και πάλεψα για τον τίτλο μέχρι τον τελευταίο αγώνα. Έχει ακόμη δρόμο το πρωτάθλημα και δεν πρόκειται να εγκαταλείψω την προσπάθεια για τον τίτλο.

Χρειαζόμαστε τριήμερα που η Red Bull θα έχει προβλήματα, όπως ο Σέρχιο στο Μονακό. Μία εγκατάλειψη ή έναν αγώνα με μηδέν βαθμούς. Αν ο Μαξ έχει ένα-δύο τέτοιους αγώνες, τότε θα είμαστε πιο κοντά στο πρωτάθλημα. Στο μηχανοκίνητο αθλητισμό όλα μπορούν να γίνουν. Σε καθαρό ρυθμό, δεν έχουμε ακόμα την ευκαιρία. Όμως δεν θα εγκαταλείψουμε την προσπάθεια, αυτό είναι το μόνο σίγουρο».

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024