Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το κορίτσι με σύνδρομο Down που έγινε εξώφυλλο στην βρετανική Vogue, μιλάει στην ελληνική τηλεόραση

Το κορίτσι με σύνδρομο Down που έγινε εξώφυλλο στην βρετανική Vogue, μιλάει στην ελληνική τηλεόραση

«Όταν συναντώ ανθρώπους στον δρόμο, έρχονται κοντά μου και μου λένε ότι φαίνομαι αξιαγάπητη, όμορφη, εντυπωσιακή, υπέροχη και μετά μου ζητούν να βγάλουμε selfie» λέει η 20χρονη που είναι το πρώτο μοντέλο με σύνδρομο Down.

Η Ellie Goldstein μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την απόφασή της να σπάσει κάθε στερεότυπο και να γίνει η μούσα του οίκου Gucci αλλά και παιδική κούκλα.

H Ellie Goldstein είναι ένα πάρα πολύ ταλαντούχο κορίτσι, που έχει κερδίσει τις διεθνείς πασαρέλες σπάζοντας κάθε στερεότυπο. Η 20χρονη είναι το πρώτο μοντέλο με σύνδρομο Down.

Γεννημένη στη Μεγάλη Βρετανία, ήδη, από τα πρώτα της παιδικά χρόνια ένιωσε την αγάπη της για τα φώτα και παρακολούθησε μαθήματα χωρού και υποκριτικής, ενώ από το 2017 άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με το χώρο του μόντελινγκ.

Η Ellie Goldstein μίλησε αποκλεστικά στο «Πάμε Δανάη» για την ενασχόλησή της με τον σκληρό κόσμο της μόδας.

«Γεια σας, είμαι η Έλι και αγαπώ τη μόδα. Όταν ήμουν 5 ετών συνήθιζα να κάνω πασαρέλα στο σαλόνι του σπιτιού μου, μακιγιαρισμένη και με φτιαγμένα τα μαλλιά μου. Το ίνδαλμά μου είναι η Μέριλιν Μονρόε και ο ίδιος μου ο εαυτός. Όταν πήγαινα στο δημοτικό ένιωθα διαφορετική σε σχέση με τα άλλα παιδιά, εγώ είχα αυτοπεποίθηση ενώ εκείνοι δεν είχαν», είπε αρχικά.

«Στα 5 μου ξεκίνησα να κάνω μαθήματα χορού κι υποκριτικής. Αγαπώ τον χορό και την αποκριτική και χορεύω στο κολλέγιό μου στο Ρέντμπριζ  και κυρίως ασχολούμαι με τις τέχνες, το θέατρο και τον χορό. Στα τέλη Ιουνίου θα παίξω στο κολέγιό μου σε μία παράσταση που λέγεται «Dear diary»», συμπλήρωσε το μοντέλο.

Για το εξώφυλλο στη Vogue αποκάλυψε:

«Όταν έκανα το εξώφυλλο στη Vogue, ήμουν σοκαρισμένη, ενθουσιασμένη, ήθελα να φωνάξω και να κλάψω από χαρά. Μου συμπεριφέρθηκαν στη φωτογράφιση σαν να ήμουν βασίλισσα, όπως πάντα άλλωστε. Η ομάδα ήταν πολύ φιλική».

Για το γεγονός ότι έγινε κούκλα γνωστής εταιρείας σημείωσε πως, «όταν έμαθα ότι θα γίνω κούκλα σοκαρίστηκα, ενθουσιάστηκα, συγκινήθηκα και χάρηκα πολύ. είμαι η πρώτη κούκλα με σύνδρομο Down. Μοιάζει με εμένα και το πρόσωπό μου είναι στην κούκλα. Είχα μία ολόκληρη συλλογή από Μπάρμπο όταν ήμουν μικρή.

Ποια είναι η αντίδραση του κόσμου;

«Όταν συναντώ ανθρώπους στον δρόμο, έρχονται κοντά μου και μου λένε ότι φαίνομαι αξιαγάπητη, όμορφη, εντυπωσιακή, υπέροχη και μετά μου ζητούν να βγάλουμε selfie», υπογράμμισε.

Τέλος, έδωσε το δικό της μήνυμα στον κόσμο:

«Να έχετε αυτοπεποίθηση, να είστε χαρούμενοι, να είστε ο εαυτός σας και να μην τα παρατάτε ποτέ», τόνισε κλείνοντας.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξή της 

Sports in

«Βόμβα» του ESPN για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ρεπορτάζ που… ταράζει τα νερά για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024