Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελίνα Παπίλα: Απαντά στον Ανδρέα Μικρούτσικο για τα αρνητικά σχόλια

Ελίνα Παπίλα: Απαντά στον Ανδρέα Μικρούτσικο για τα αρνητικά σχόλια

«Η εκπομπή πάει εκεί που της αξίζει, στα μονοψήφια», δήλωσε ο παρουσιαστής.

«Χείμαρρος» ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα στον ΑΝΤ1, με τον παρουσιαστή να κάνει λόγο για «μία ανύπαρκτη εκπομπή που δεν κάνει τίποτα».

«Τι να πω; Ότι είναι μία ανύπαρκτη εκπομπή που δεν κάνει τίποτα; Λέγοντας “δεν λέω τίποτα” δεν μηδενίζεις καμία εκπομπή… Στη συγκεκριμένη εκπομπή, επειδή το γνωρίζω πάρα πολύ καλά, οι μέσα άνθρωποι τσακώνονται. Δεν είναι μόνο ότι έχει κακούς αριθμούς, είναι ότι δεν υπάρχει εκπομπή. Ξεκίνησε κάτι άλλο, συνεχίζει κάτι άλλο. Αλλάζει συνέχεια. Δεν ξέραμε τον τίτλο πριν βγει, δεν ξέραμε τι ακριβώς είναι αυτό. Σε άλλους το έδιναν, άλλα ζητούσαν, είναι μία εκπομπή της απόλυτης ρευστότητας. Η εκπομπή πάει εκεί που της αξίζει, στα μονοψήφια», δήλωσε χαρακτηριστικά..

Η κάμερα του «MEGA Καλημέρα» συνάντησε την Ελίνα Παπίλα, η οποία θέλησε να τοποθετηθεί με τον τρόπο της απέναντι στα επικριτικά σχόλια που έχει δεχτεί.

«Δεν έχω να πω κάτι στον Ανδρέα Μικρούτσικο», είπε αναφερόμενη στα σχόλια του παρουσιαστή, ενώ για την εκπομπή της δήλωσε πως εκείνη και οι συνεργάτες της περνούν ωραία στον αέρα.

«Δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα, αλλά προσπαθούμε. Δεν με «χτυπάνε» τα αρνητικά σχόλια, είναι στα πλαίσια της δουλειάς», σημείωσε.

Επίσης, τόνισε πως εάν ο ΑΝΤ1 της ζητήσει να μείνει παραπάνω απ’ όσο προβλέπει το συμβόλαιό της θα μείνει, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έχει ακούσει ότι θα συνεργαστεί με τον Γιώργο Λιάγκα την επόμενη χρονιά.

Όσο για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν; Αυτή της άφησε ωραία γεύση, ενώ υπογράμμισε πως συνεργάστηκε με ωραίους ανθρώπους.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024