Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κουτσούμπας: ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ στρώσανε κόκκινα χαλιά στη ΝΔ και τον Μητσοτάκη και τώρα κλαψουρίζουν για τη παντοδυναμία του

Κουτσούμπας: ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ στρώσανε κόκκινα χαλιά στη ΝΔ και τον Μητσοτάκη και τώρα κλαψουρίζουν για τη παντοδυναμία του

Καμία αστική κυβέρνηση δεν είναι παντοδύναμη όταν υπάρχει δυνατό ΚΚΕ, τόνισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας σε σύσκεψη της ΚΕ, καλώντας σε περαιτέρω ενίσχυση των ποσοστών του κόμματος.

Δριμεία επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ που «έβαψαν το χάρτη μπλε» με τις πολιτικές τους που δεν προσφέρουν καμία εναλλακτική, εξαπέλυσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας στη σύσκεψη της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, στο προαύλιο χώρο στον Περισσό, με τη συμμετοχή όλων των υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ στην Αττική, στελεχών του Κόμματος και ανθρώπων που συμπορεύτηκαν με το ΚΚΕ στη μάχη των εκλογών.

Ο γγ του Κόμματος εστίασε στο ενθαρρυντικό μήνυμα από την άνοδο του ΚΚΕ, που με ποσοστό 7,23% κατέκτησε ξανά την τρίτη θέση στην Αττική, «αυτή τη φορά με διψήφια ποσοστά στις εργατικές – λαϊκές γειτονιές, αλλά και με αύξηση σε όλες τις περιφέρειες πανελλαδικά» χωρίς ωστόσο να παραβλέπει «τον συνολικό αρνητικό συσχετισμό».

«Η άνοδος του ΚΚΕ για κάθε άνθρωπο που νιώθει προοδευτικός, αριστερός, είναι μια ακτίνα φωτός στο σκοτάδι, άσχετα αν τελικά έφτασε στην κάλπη ή όχι, με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κουτσούμπας ζητώντας περαιτέρω ενίσχυση στις κάλπες της 25ης Ιουνίου. «Γιατί στις 25 του Ιούνη αυτό που θα μετρήσει είναι πόσο δυνατό θα είναι το ΚΚΕ, το μόνο κόμμα που με συνέπεια, σταθερότητα και μαχητικότητα μπορεί να κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση της ΝΔ και την στρατηγική που αυτή θα εφαρμόσει.»

Ο κ. Κουτσούμπας εξαπολύοντας επίθεση, χωρίς καμία διάκριση, σε όλα τα κόμματα μίλησε για «κοινό αντιλαϊκό πρόγραμμα», σημειώνοντας μάλιστα ότι θα μπορούσαν να κάνουν κυβέρνηση και σε αυτή τη Βουλή, «θέλουν, όμως, να λεηλατήσουν τις ψήφους των εργατικών – λαϊκών ανθρώπων που δεν “τσίμπησαν” στα διλήμματά τους και τους γύρισαν την πλάτη».

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024