Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τραγωδία στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος - Νεκρός ένας εργάτης, στο νοσοκομείο δύο άτομα

Τραγωδία στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος – Νεκρός ένας εργάτης, στο νοσοκομείο δύο άτομα

Τρεις τραυματίες

Ενας εργάτης νεκρός και δύο τραυματίες  είναι ο τραγικός απολογισμός του εργατικού δυστυχήματος που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας. στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος.

Πρόκειται για έναν 47χρονο εργάτη, χειριστή γερανού που μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Τζάνειο νοσοκομείο.

Ο δεύτερος τραυματίας, που επίσης μεταφέρθηκε στο Τζάνειο, βρίσκεται στο χειρουργείο καθώς τραυματίστηκε στο πόδι. Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως είναι εκτός κινδύνου.

Ο τρίτος εργάτης φέρει χτυπήματα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική.

Οι τραυματίες συμμετείχαν σε επισκευαστικές εργασίες στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη, στο πλoio «Asterion» που είναι ανελκυσμένο σε μια από τις τρεις πλωτές δεξαμενές της ζώνης. Οι  εργαζόμενοι ήταν σε σκαλωσιά για να τοποθετήσουν το τέταρτο πτερύγιο στην προπέλα πλοίου. Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, έπεσε η σκαλωσιά, με αποτέλεσμα να πλακώσει τους εργαζόμενους το πτερύγιο.

 Σ

Στο σημείο όπου έγινε το δυστύχημα βρέθηκε το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας Ελλάδας. Επίσης, παραβρίσκονται ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ο Νίκος Αμπατιέλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής. Παραβρίσκεται επίσης και ο Μάρκος Μπεκρής, πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πειραιά.

Σημειώνεται ότι για τις 5:30 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί η συνεδρίαση του ΔΣ του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής μέσα στη ζώνη στο Πέραμα.

Σε ανάρτησή του στο twitter το ΠΑΜΕ αναφέρει: «Νεκρός είναι ο ένας από τους τρεις εργαζόμενους που τραυματίστηκαν πριν λίγο σε εργατικό «ατύχημα» που έγινε στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος. Στις 5.30 μ,μ. θα γίνει συνεδρίαση του ΔΣ του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής, μέσα στη Ζώνη. Κέρδη βαμμένα με το αίμα των εργατών!»

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024