Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άγρια Παιδιά: Οι πρωταγωνιστές σμίγουν ξανά 15 χρόνια μετά και αποκαλύπτουν ιστορίες από τα γυρίσματα

Άγρια Παιδιά: Οι πρωταγωνιστές σμίγουν ξανά 15 χρόνια μετά και αποκαλύπτουν ιστορίες από τα γυρίσματα

Ο Πέτρος, ο Σπάικ, ο Νίκος και ο Χρήστος από τη θρυλική σειρά έκαναν reunion!

Τα «Άγρια Παιδιά», η νεανική κοινωνική και δραματική σειρά, προβλήθηκαν μέσα από τη συχνότητα του MEGA τη σεζόν 2008-2009 .

Οι φανατικοί ακόμα θυμούνται την παρέα του Σπάικ (Αντίνοος Αλμπάνης), του Νίκου (Νικόλας Αγγελής), του Πέτρου (Σταύρος Σβήγκος), και του Χρήστου (Μιχάλης Οικονόμου) να γυρίζει την Αθήνα με τα skateboard και ζει την κάθε στιγμή με ένταση.

Οι τέσσερις πρωταγωνιστές, 15 χρόνια μετά, συναντήθηκαν και μοιράστηκαν άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης αποκάλυψε πως στο ραντεβού με την εταιρεία παραγωγής για ανάγνωση σεναρίου ο Σταύρος Σβήγκος δεν είχε έρθει, γιατί… τον πήρε ο ύπνος.

«Με τον Σταύρο Σβήγκο ήμασταν ήδη συγκάτοικοι 2 χρόνια και καταλήξαμε να παίζουμε στην ίδια σειρά. Δεν το πιστεύαμε, είχαμε χαρεί πολύ», είπε ο Μιχάλης Οικονόμου, με τον Αντίνοο Αλμπάνη να συμπληρώνει πως όταν τελείωναν τα γυρίσματα ο ένας πήγαινε στο σπίτι του άλλου.

«Είναι φοβερό που κάποτε βλέπαμε στην τηλεόραση την Μάρθα Καραγιάννη και τον Κώστα Βουτσά και φτάσαμε να παίζουμε μαζί τους στην σειρά», ανέφερε ο Νικόλας Αγγελής.

Ποιο ήταν το πιο δύσκολο γύρισμα;

Για τον Μιχάλη Οικονόμου το πιο δύσκολο γύρισμα ήταν σε μία ταράτσα 12 ώρες, που έπρεπε να το ξαναγυρίσουν επειδή τους έκλεψαν το υλικό.

«Στη σειρά υποτίθεται ότι ξέραμε skateboard. Πριν ξεκινήσουμε γυρίσματα, μας πήγαινε η παράγωγη να μάθουμε από έναν επαγγελματία. Το πιο δύσκολο γύρισμα ήταν όταν έπρεπε να κάνω skateboard ανάμεσα στα αυτοκίνητα, ενώ δεν ήξερα. Έτρεμα από τον φόβο μου», εκμυστηρεύτηκε στο «Πάμε Δανάη!» ο Αντίνοος Αλμπάνης.

«Έπρεπε να κρατηθούμε από ένα αυτοκίνητο κάνοντας skateboard. O Αντίνοος είχε γίνει άσπρος από τον φόβο του», αποκάλυψε ο Σταύρος Σβήγκος, ενώ ο Νικόλας Αγγελής θυμήθηκε πως «στο επεισόδιο που έπρεπε να φοράμε στολές αρκούδας και πιγκουίνου είχε πολύ ζέστη και στην πλατεία έβαλα τα κλάματα».

Τι θυμούνται από τα γυρίσματα;

Για τον Αντίνοο Αλμπάνη η αγαπημένη του σκηνή ήταν η τελευταία: «Είχαμε δεθεί τόσο πολύ, ήμασταν οικογένειά και ήταν αδιανόητο ότι τελειώνει η σειρά. Συγκινητική στιγμή ήταν το επεισόδιο του Νικόλα με τις πορείες που συνέπεσε με τα επεισόδια για τον θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Είπαμε στο κανάλι πως αν δεν γίνει με τον δικό μας τρόπο δεν θέλουμε να γίνει καθόλου. Έπρεπε να μην μας κάνει να νιώθουμε άβολα», εξομολογήθηκε.

Ο Σταύρος Σβήγκος με τη σειρά του, ανέφερε πως ο Νικόλας Αγγελής κρυβόταν συνέχεια και τους τρόμαζε όλους. «Είχε κρυφτεί στο ενδυματολογικό μέσα σε μία μαύρη σακούλα και έκανε το πτώμα».

Ο Μιχάλης Οικονόμου κράτησε μία μπλούζα από τα γυρίσματα της σειράς, ενώ ο Σταύρος Σβήγκος είχε τσακωθεί με την παράγωγη για να κρατήσει το skateboard και τελικά… το ξέχασε σε ένα γύρισμα.

«Σε μία σκηνή έκανε τον μεθυσμένο ο Μιχάλης και έπρεπε να του φέρω καφέ και να τον χαστουκίσω. Όπως τον χτύπησα, μάτωσε το φρύδι του», θυμήθηκε ο Νικόλας Αγγελής, ενώ ο Σταύρος Σβήγκος είπε πως «στο πρώτο μου γύρισμα ο Αντίνοος μου είπε να κλείνω τα μάτια μου όπως κοιτάζω πίσω. Με ρώτησε ο σκηνοθέτης τι κάνω και ο Αντίνοος γέλαγε».

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71: Ο Σλούκας «σφράγισε» το πλεονέκτημα έδρας

Με τον Σλούκα να σκοράρει στο φινάλε, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 77-71 και σφράγισε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Basket League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024