Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σκυλί «εισέβαλε» σε γήπεδο ποδοσφαίρου και «έκλεψε» τις εντυπώσεις

Σκυλί «εισέβαλε» σε γήπεδο ποδοσφαίρου και «έκλεψε» τις εντυπώσεις

Δεν είναι η πρώτη φορά που χαριτωμένα τετράποδα διακόπτουν έναν αγώνα ποδοσφαίρου.

Δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιο σκυλάκι βρίσκεται κατά τύχη κοντά σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και ενθουσιάζεται από όσα συμβαίνουν με αποτέλεσμα να «εισβάλει» στον αγωνιστικό χώρο και να διαταράσσει τη ροή της αναμέτρησης, μαγνητίζοντας όμως ταυτόχρονα και όλα τα βλέμματα.

Το τελευταίο περιστατικό όπου ένα χαριτωμένο τετράποδο σταμάτησε προσωρινά έναν αγώνα ποδοσφαίρου έγινε στον αγώνα για την Πριμέρα Ντιβιζιόν του πρωταθλήματος Χιλής ανάμεσα στην Τσούριτσο Ουνίδο και την Παλεστίνο στις 15 Μαΐου.

Συγκεκριμένα ένας παίκτης της Παλεστίνο έκανε κοντρόλ όταν ένα σκυλάκι μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και άρχισε να παίζει με τη μπάλα. Μάλιστα ο παίκτης άρχισε να χαϊδεύει και να παίζει με το τετράποδο, το οποίο μάλιστα δεν άφηνε τη μπάλα. Τελικά μετά από λίγο το έβγαλε εκτός αγωνιστικού χώρου και το παρέδωσε στην ασφάλεια του γηπέδου.

Φυσικά αυτήν δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιο σκυλάκι είτε μπήκε στο γήπεδο από κάποια ανοιχτή πόρτα είτε ήταν για κάποιον λόγο βρισκόταν στο γήπεδο και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο «διαταράσσοντας» για λίγο τη ροή του αγώνα.

Στις 8 Μαρτίου στον αγώνα για το  Concacaf Champions League για τη Βόρεια και Κεντρική Αμερική στο στάδιο Κουσκατλάν στο Ελ Σαλβαλδόρ στον αγώνα ανάμεσα στην Αλιάνζα FC και στη Φιλαδέλφεια Γιουνάιτεντ ένα σκυλάκι μπήκε τρέχοντας στον αγωνιστικό χώρο στο 68ο λεπτό και μάλιστα έκλεψε τις εντυπώσεις με τις ικανότητές του με τη μπάλα.

Τελικά οι υπεύθυνοι ασφαλείας του γηπέδου το έβγαλαν από το γήπεδο.

Όταν σκυλιιι διέκοψε αγώνα στο τοπικό Πατρών

Το να διακόπτεται ένας αγώνας από κάποιο χαριτωμένο τετράποδο δεν θα μπορούσε να μην έχει συμβεί και στην Ελλάδα και ειδικά στα επαρχιακά γήπεδα που αγωνίζονται ομάδες μικρότερων κατηγοριών.

Κάτι τέτοιο συνέβη και στον αγώνα στο γήπεδο του Ρίου στις 6 Φεβρουαρίου του 2022 ανάμεσα στον Αετό Ρίου με τον Αετό Πατρών, όταν ένα σκυλάκι μπήκε στον αγωνιστικό χώρο διακόπτοντας την αναμέτρηση για περίπου 3 λεπτά!

Ο τετράποδος φίλος μας είδε την πόρτα του γηπέδου ανοικτή και μπήκε στο γήπεδο, αναγκάζοντας τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να το κυνηγούν!

Τελικά, κατάφερε ο γκολκίπερ του Αετού να το προσεγγίσει και κατάφερε τελικά να το πιάσει.

Μάλιστα η περιγραφή από κάποιον φίλαθλο των δύο ομάδων είχε γίνει viral και αποτέλεσε ένα από τα πιο δημοφιλή σλόγκαν του Luben για το 2022.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024