Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στη γειτονιά της ΝΔ η πρώτη προεκλογική βόλτα του Κυριάκου Μητσοτάκη

Στη γειτονιά της ΝΔ η πρώτη προεκλογική βόλτα του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε το εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στο Μοσχάτο και συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες.

Την… γειτονιά της Νέας Δημοκρατίας, δηλαδή το Μοσχάτο, επισκέφθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, ένα 24ωρο μετά την παράδοση της πρωθυπουργίας στον Ιωάννη Σαρμά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, στην περιοχή όπου βρίσκεται το «σπίτι» της Νέας Δημοκρατίας, και συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες.

Στη συνέχεια, συνοδευόμενος από συνεργάτες και βουλευτές του κόμματος, επισκέφθηκε το εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στην πλατεία του Μοσχάτου, όπου ευχαρίστησε τα στελέχη και τους φίλους της παράταξης και ζήτησε πλήρη κινητοποίηση για την επόμενη εκλογική διαδικασία.

Δείτε φωτογραφίες

Όρθιος, με το μικρόφωνο

Αν κάτι δεν αλλάζει σημαντικά προσωπικά για τον Κυριάκο Μητσοτάκη από την προηγούμενη περίοδο είναι η… εξέδρα. Αυτή που ο ίδιος ενέταξε και σε ένα από τα βίντεο στο Tik Tok με το backstage της προεκλογικής εκστρατείας, όταν έλεγε ότι «βλέπω τα πλάνα από τις ομιλίες που κάνουμε στον κόσμο και φαίνομαι πάντα πολύ πιο ψηλός, απλά για να γνωρίζετε υπάρχει μία εξεδρούλα στην οποία ανεβαίνω, δεν φαίνεται ποτέ. Δεν είμαι και 2,10 για να ξεχωρίζω τόσο πολύ».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του in, το μοντέλο των προεκλογικών ομιλιών του σε έναν πεζόδρομο, μια πλατεία, ένα κεντρικό καφέ της κάθε πόλης με τον πρόεδρο της ΝΔ όρθιο και με το μικρόφωνο στο χέρι θα συνεχιστεί.

Στόχος είναι άλλωστε να επιμείνει η ΝΔ σε μια εκστρατεία door to door (πόρτα – πόρτα). Και το πιθανότερο είναι ότι θα φανεί αυτό από την ερχόμενη Δευτέρα, οπότε αρχίζει το πρόγραμμα περιοδειών – από τον δυτικό τομέα της Αθήνας και συγκεκριμένα από το Περιστέρι.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024