Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Γη της Eλιάς: Νέο πρόσωπο εισβάλλει στη σειρά και φέρνει τα πάνω κάτω

Η Γη της Eλιάς: Νέο πρόσωπο εισβάλλει στη σειρά και φέρνει τα πάνω κάτω

Πρόκειται για έναν χαρακτήρα ταλαιπωρημένο, που αναζητά ένα καλύτερο μέλλον, προσπαθώντας να αφήσει στο παρελθόν τους δικούς του δαίμονες.

Νέο πρόσωπο κάνει μελωδική είσοδο στη «Γη της Ελιάς» και τη ζωή του Φίλιππου στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA.

Ο πολυτάλαντος Μίλτος Χαρόβας που έλαμψε μέσα από το X-Factor πριν από ένα χρόνο, αφήνει για λίγο την κιθάρα του και συναντά και πάλι τον Αντρέα Γεωργίου μπροστά από τις κάμερες για τη συνέχεια της «Γης της Ελιάς».

Ο 18χρονος καλλιτέχνης από τη Ρόδο, που άφησε ισχυρό το στίγμα του στο επιτυχημένο talent show του MEGA, είναι ένα από τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη σειρά λίγο πριν το φινάλε της δεύτερης σεζόν.

Ο Μίλτος Χαρόβας θα υποδυθεί τον Παρασκευά, έναν φαντάρο που θα γνωρίσει ο Φίλιππος (Διονύσης Παπανδρέου) στον στρατό στα επόμενα επεισόδια.

Την πληροφορία μετέδωσε αποκλειστικά η εκπομπή του MEGA «Πάμε Δανάη!», περιγράφοντας έναν χαρακτήρα ταλαιπωρημένο, που αναζητά ένα καλύτερο μέλλον, προσπαθώντας να αφήσει στο παρελθόν τους δικούς του δαίμονες.

Δείτε το απόσπασμα

Τι θα δούμε απόψε

Στο αποψινό επεισόδιο στις 21:00, ο Στέφανος δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τον άδικο χαμό της Μυρτάλης. Ο Ισίδωρος, ο Μάνος και η Αθηνά δεν συμφωνούν με την παραίτηση της Μαργαρίτας, και αναλαμβάνουν να ηρεμήσουν την Ιουλία η οποία προσπαθεί να την απομακρύνει.

Η Βασιλική αρχίζει να υποψιάζεται τις υποτιθέμενες προσπάθειες συμφιλίωσης της Αρετής, ενώ εκείνη συνεχίζει τα μάγια με τη βοήθεια της Χρυσούλας. Η Μαργαρίτα νιώθει άβολα από τη στάση των συγχωριανών της και σκέφτεται να εγκαταλείψει τη Μάνη. Η Αθηνά τής συμπαραστέκεται σε όλα και τη συνοδεύει στην καύση της σωρού του Αλέξη.

Ο Ισίδωρος παραχωρεί στην Ισμήνη το υπόλοιπο 20% της εταιρείας τής Μυρτάλης. Η Εύα, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, φεύγει από τη Μάνη αποχαιρετώντας τελευταίο τον Στάθη.

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024