Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ανδρουλάκης: Δεν πρόκειται να συγκυβερνήσουμε με την ΝΔ

Ανδρουλάκης: Δεν πρόκειται να συγκυβερνήσουμε με την ΝΔ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής υποστήριξε ότι δεν θα συμμετάσχει σε συγκυβέρνηση με τη ΝΔ, σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας.

Ξεκάθαρο «όχι» σε πιθανότητα συγκυβέρνησης μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης, υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχει «περιθώριο προγραμματικών συγκλίσεων» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ο λαός τίμησε τον κ. Μητσοτάκη και παρά τα σκάνδαλα, τα δημοσιονομικά εγκλήματα, τα 10 δισ. ευρώ απευθείας αναθέσεις και την περαιτέρω φτωχοποίηση των φτωχών αντί να καταγκρεμνιστεί αύξησε τα ποσοστά του. Εμείς ζητάμε από τους ψηφοφόρους της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ που παλιά ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ να έρθουν στο πρόγραμμα μας» σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ υπογράμμισε ότι δεν θα επιχειρήσει συγκυβέρνηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ακόμα και αν λείπουν μόλις 2-3 ψήφους. «Δεν υπάρχει περιθώριο προγραμματικών συγκλίσεων με τη Νέα Δημοκρατία» συμπλήρωσε.

Παράλληλα, ο κ. Ανδρουλάκης αναφέρθηκε και στα αποτελέσματα των εκλογών της 21ης Μαΐου, χαρακτηρίζοντας «συντριπτική» την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως τόνισε, «η αυτοδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι έργο του ΣΥΡΙΖΑ», ενώ συμπλήρωσε ότι «ποτε στη μεταπολίτευση δεν ξανα είχαμε διαφορά πρώτου και δεύτερου κόμματος με 20 μονάδες, είναι πρωτοφανές».

Για τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις εκλογές ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέφερε πως «εκτός από το φόβο των πολιτών μετά το αφήγημα Μητσοτάκη για συνεργασία με το ΜέΡΑ25, οι δημοσκοπήσεις για εβδομάδες έδιναν μονοψήφια στο ΠΑΣΟΚ και πολλοί πίστεψαν ότι δεν έχουν λόγο να ψηφίσουν ένα μη ανταγωνιστικό κόμμα».

Δείτε το βίντεο:

«Εμείς είμαστε χαρούμενοι γιατί μετά από 10 χρόνια καταφέραμε να έχουμε διψήφιο ποσοστό και να αυξήσουμε τη δύναμή μας κατά 220.000 ψήφους, σε αντίθεση με τα όσα είπε ο κ. Μητσοτάκης για ενίσχυσή μας κατά 2%, δήλωσε που μειώνει την πραγματική αύξηση της δύναμης της παράταξής μας» κατέληξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024