Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Twitter τρολάρει Twitter μετά το φιάσκο της εκδήλωσης ΝτεΣάντις

Twitter τρολάρει Twitter μετά το φιάσκο της εκδήλωσης ΝτεΣάντις

Η πλατφόρμα κράσαρε επανειλημμένα στη διάρκεια της συζήτησης ανάμεσα στον Μασκ και τον Ρον ΝτεΣάντις, ο οποίος διεκδικεί το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών για τις εκλογές του 2024.

H εκδήλωση για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Ρον ΝτεΣάντις στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο υποτίθεται ότι θα διαφήμιζε το Twitter Spaces ως μεγάλη πλατφόρμα πολιτικού διαλόγου.

Πολλά όμως πήγαν στραβά στο livestream το βράδυ της Τετάρτης, σε μια επεισοδιακή εκδήλωση που παρουσίαζε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του Twitter Έλον Μασκ.

Το Twitter κράσαρε επανειλημμένα στη διάρκεια της συζήτησης ανάμεσα στον Μασκ και τον συντηρητικό κυβερνήτη της Φλόριντα, ο οποίος διεκδικεί το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών για τις εκλογές του 2024.

Η μετάδοση ξεκίνησε με 20 λεπτά καθυστέρηση και ο ήχος κοβόταν συχνά στη διάρκεια της εκδήλωσης, στην οποία πολλοί ακροατές δεν κατάφεραν να συνδεθούν.

«Έχουμε τόσο κόσμο που νομίζω ότι λιώνουμε τους σέρβερ, αυτό είναι καλό σημάδι» είπε ο Ντέιβιντ Σακς, επενδυτής και στενός φίλος του Μασκ, προσπαθώντας να ξεκινήσει την εκδήλωση.

Από τους 678.000 ακρατές που συνδέθηκαν στην μετάδοση, μόνο 304.000 απέμεναν στο τέλος, ανέφερε το Reuters.

O ΝτεΣάντις ανακοίνωσε μέσω Twitter την υποψηφιότητά του για την «Μεγάλη Αμερικανική Επιστροφή»

Συγκριτικά, περίπου 3 εκατομμύρια χρήστες παρακολούθησαν στο Spaces τη συνέντευξη του Μασκ στο BBC τον περασμένο μήνα.

Οι θαμώνες του Twitter έσπευσαν να χλευάσουν το φιάσκο: «Failure to Launch», «Crashed» και «#DeSaster» ήταν μερικά από τα hashtag που εμφανίστηκαν.

Από τότε που εξαγόρασε την Twitter Inc. τον Οκτώβριο, ο Έλον Μασκ έχει απολύσει χιλιάδες εργαζομένους, ανάμεσά τους και πολλούς μηχανικούς που αναλάμβαναν να αντιμετωπίσουν τις τεχνικές προκλήσεις.

Νυν και πρώην εργαζόμενοι είχαν προειδοποιήσει μάλιστα ότι το μακελειό απολύσεων θα μπορούσε να οδηγήσει σε κατάρρευση της πλατφόρμας σε ώρες υψηλής ζήτησης.

Σύμφωνα με το διαδικτυακό παρατηρητήριο NetBlock, η λειτουργία του Twitter έχει διακοπεί έξι φορές από τις αρχές του χρόνου, συγκριτικά με τρεις την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.

Ο ΝτεΣάντις, κάποτε στενός σύμμαχος του Ντόναλντ Τραμπ που δηλώνει κι αυτός υποψήφιος για το 2024, έγινε στόχος της ειρωνείας του τέως προέδρου, ο οποίος ανάρτησε πρόσκληση για φιλανθρωπική εκδήλωση με τη σημείωση  «Αυτός ο σύνδεσμος λειτουργεί».

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024