Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πένυ Αγοραστού: «Μου είχε περάσει από το μυαλό να πάω σε μοναστήρι»

Πένυ Αγοραστού: «Μου είχε περάσει από το μυαλό να πάω σε μοναστήρι»

«Τα πάω πολύ καλά με τη θρησκεία», παραδέχεται.

Καλεσμένη στο «The 2Night Show» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (24/5) η Πένυ Αγοραστού. Η ηθοποιός που φέτος παίζει στο «Μαύρο Ρόδο», τη σειρά του MEGA αποκάλυψε ότι της είχε περάσει από το μυαλό να πάει σε μοναστήρι.

«Πιστεύω, πηγαίνω στην εκκλησία, ανάβω το κεράκι μου, τα πάω πολύ καλά με τη θρησκεία. Μου έχει περάσει από το μυαλό να πάω στο μοναστήρι. Για λίγο. Μου έχει περάσει από το μυαλό να πάω σε μια βδομάδα σε ένα γυναικείο μοναστήρι, να μην έχω κινητό. Να ηρεμήσω», είπε.

Και πρόσθεσε: «Όταν ξεκίνησε η σειρά, μου είπε η κα Διδασκάλου ότι πήγε και της απάντησα πως θέλω και εγώ. Της ζήτησα να μου πει σε ποιο πήγε για να πάω μετά το τέλος της σειράς».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τη σειρά του αποκάλυψε ότι έχει επισκεφθεί το Άγιο Όρος.

Δείτε το απόσπασμα

Επίσης, η ηθοποιός μίλησε για τη «μετάβασή» της από την κωμωδία στο δράμα, με τον ρόλο της στο «Μαύρο Ρόδο».

«Πήγα, τελείωσα και τη δραματική σχολή. Το ξέρω ότι μου πάει περισσότερο το δράμα και το λέω σε όλους. Η σκηνή στο “Μαύρο Ρόδο” ήταν ένα στοίχημα και για εμένα και για το κοινό (υποδύεται την Τασούλα, τη βοηθό της Ευτυχίας στην κουζίνα της ταβέρνας – ενώ ο Σταυρίνος και η Τασούλα απολαμβάνουν μία βόλτα, βλέπουν κάποιους άντρες να τους πλησιάζουν. Οι άγνωστοι τους προσεγγίζουν και επιτίθενται με βίαιο τρόπο στον Σταυρίνο, αλλά και στην αγαπημένη του, οι οποίοι πέφτουν τραυματισμένοι στο έδαφος). Ο κόσμος με είχε συνηθίσει εδώ και πέντε χρόνια στο ρόλο της ελαφρόμυαλης».

«Όταν προβλήθηκε το επεισόδιο πήρα τόσο θετικά σχόλια και χάρηκα τόσο πολύ. Αυτή η δυνατότητα που έχεις ισχύει, δεν είναι στο κεφάλι σου, σκέφτηκα. Θεωρώ ότι είμαι δραματική και μου αρέσει πιο πολύ από την κωμωδία. Είναι μια ωραία σειρά και ένας πολύ ωραίος ρόλος. Τελειώνει φέτος η σειρά και θέλω να συνεχίσω σε κάτι δραματικό του χρόνου. Ελπίζω να έρθει γιατί κάτι συζητάω. Είμαστε πολύ καλά και δεν το λέω έτσι απλά για να το πω», κατέληξε.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024