Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που χρειάστηκε να κάνω ποτέ» - Μία ιστορία  για τα τραγικά παιχνίδια της μοίρας

«Ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που χρειάστηκε να κάνω ποτέ» – Μία ιστορία για τα τραγικά παιχνίδια της μοίρας

Ένα χαρμόσυνο γεγονός που έμελλε να μπει στη σκιά ενός θανάτου

Η Κέιτλιν Μπουθ έμελλε να βιώσει τον μεγαλύτερο πόνο στη ζωή της, μία ημέρα πριν τον γάμο της αδερφής της.

Μία ημέρα πριν το ευτυχές γεγονός, η Κέιτλιν δέχθηκε ένα τηλεφώνημα που την έκανε να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της, που της «κατέστρεψε τον κόσμο» όπως περιγράφει χαρακτηριστικά η ίδια.

Η Κέιτλιν καθώς βοηθούσε την αδερφή της για τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου, έλαβε ένα τηλεφώνημα που την ενημέρωνε πως ο σύντροφός της  είχε «μη αναστρέψιμη εγκεφαλική βλάβη» καθώς κάποιος τον είχε γρονθοκοπήσει βίαια σε βραδινή έξοδό του.

Η φερόμενη επίθεση συνέβη στις 12 Αυγούστου 2022 στο Πρέστον. Ο 25χρονος σύντροφος της Κέιτλιν, Τζακ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, αλλά δυστυχώς δύο ημέρες αργότερα πέθανε.

«Ξύπνησα περίπου στις 5:30 π.μ. στις 12 Αυγούστου για να αρχίσω να ετοιμάζομαι για τη μεγάλη μέρα της αδερφής μου και είχα πολλές ειδοποιήσεις στο κινητό μου που έλεγαν ότι κάτι είχε συμβεί στον Τζακ» περιγράφει η ίδια μιλώντας στην Mirror.

«Είχα πολύ κακό σήμα, ωστόσο κατάφερα να επικοινωνήσω με την αδερφή του η οποία μου είπε ότι ο Τζακ έχει μη αναστρέψιμη βλάβη» θυμάται.

Ήταν θέμα χρόνου να σταματήσει η καρδιά του

«Ο μπαμπάς μου με πήγε στο νοσοκομείο του Πρέστον και όταν φτάσαμε, ήρθε μία νοσοκόμα και εξήγησε την έκταση της ζημιάς. Μας είπε ότι δεν υπήρχε απολύτως καμία περίπτωση ο Τζακ να επιζήσει από αυτό και θα ήταν μόνο θέμα χρόνου να σταματήσει η καρδιά του να χτυπά. Απλώς θυμάμαι ότι κατέρρευσα αλλά προσπάθησα τόσο σκληρά να μην το κάνω γιατί στο μυαλό μου υπήρχε ακόμα ελπίδα, δεν ήθελα να το δεχτώ».

πηγή: Mirror

«Μετά την επίσκεψη στον Τζακ, εγώ και ο μπαμπάς μας επιστρέψαμε σπίτι για να στηρίξουμε την αδερφή μου στο γάμο της. Ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που χρειάστηκε να κάνω ποτέ, προσπαθώντας να χαμογελάσω μέσα από τόσο φρικτό πόνο» λέει η Κέιτλιν.

Συνεχίζοντας την εξιστόρηση αναφέρει πως το βράδυ εκείνο που έμελλε να είναι το τελευταίο του Τζακ, είχε στείλει ένα φωνητικό μήνυμα στην Κέιτλιν, όπου της έλεγε πόσο πολύ την αγαπούσε.

«Θυμάμαι ότι το άκουγα σκεπτόμενη πόσο γλυκό ήταν και σκέφτηκα ότι θα το κρατήσω για πάντα αν συμβεί κάτι» αναφέρει η Κέιτλιν.

πηγή: Mirror

Οι έρευνες της Αστυνομίας

Μετά την επίθεση στον Τζακ συνελήφθησαν ως ύποπτοι δύο άντρες ηλικίας 21 και 28, οι οποίοι είχαν συλληφθεί στο παρελθόν για ανάλογα περιστατικά.

Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας είχε δηλώσει: «Δύο άνδρες – ηλικίας 21 και 28 ετών από το Πρέστον – που είχαν συλληφθεί στο παρελθόν, συνελήφθησαν ξανά στις 24 Αυγούστου ως ύποπτοι για φόνο, επίθεση και αδικήματα του νόμου περί δημόσιας τάξης. Έκτοτε αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση εν αναμονή περαιτέρω ερευνών».

Η Κέιτλιν ανέφερε ότι τα άτομα που έχουν συλληφθεί είναι εντελώς άγνωστα σε εκείνη και τον Τζακ και πιστεύει ότι ήταν μια εντελώς απρόκλητη επίθεση. Καθώς η έρευνα συνεχίζεται, η ίδια  λέει ότι προσπαθεί να είναι απασχολημένη.

«Αναρωτιέμαι τι θα γινόταν εάν…»

«Δεν σταματάω ποτέ γιατί απλά δεν το αντέχω. Είμαι ακόμα συντετριμμένη και σε σοκ. Αναρωτιέμαι ‘τι θα γινόταν αν’ όλη την ώρα και σκέφτομαι όλα αυτά τα διαφορετικά σενάρια» εξηγεί.

Ο Τζακ κηρύχθηκε επίσημα νεκρός στις 14 Αυγούστου 2022 και η οικογένειά του δώρισε τα όργανά του που έσωσαν τη ζωή τεσσάρων ανθρώπων.

Sports in

H Γιουβέντους έχασε την δίκη με τον Ρονάλντο και θα του καταβάλει 19,5 εκατομμύρια ευρώ

Η Γιουβέντους έχασε τη δίκη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που αφορά οικονομικές οφειλές προς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και καλείται να του πληρώσει σχεδόν 20 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024