Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ψάχνεις για κόμικς ή graphic novels; Θα τα βρεις όλα στο SHOPFLIX.gr

Ψάχνεις για κόμικς ή graphic novels; Θα τα βρεις όλα στο SHOPFLIX.gr

Και μπορεί ένας ανεκπαίδευτος αναγνώστης να μην μπορεί να διακρίνει ένα graphic novel από ένα κόμικ, οι θαυμαστές και των δύο ειδών δεν θα πρέπει να δυσκολεύονται να το κάνουν.

Γεμάτες απίστευτες εικονογραφήσεις και ατελείωτη δράση, αυτές οι διασκεδαστικές και πολύχρωμες ιστορίες είναι ιδανικές για μικρούς αναγνώστες που είναι λάτρεις των κόμικς και των graphic novels.

Και μπορεί ένας ανεκπαίδευτος αναγνώστης να μην μπορεί να διακρίνει ένα graphic novel από ένα κόμικ, οι θαυμαστές και των δύο ειδών δεν θα πρέπει να δυσκολεύονται να το κάνουν.

Είτε αγαπάτε τους υπερήρωες, τα απομνημονεύματα, την επιστήμη ή την ιστορία, δεν θα χρειαστεί να ψάξατε πολύ για να τα βρείτε. Και μπορεί να μη το ξέρετε αλλά θα βρείτε μια απίστευτη συλλογή κόμικς και graphic novel στο SHOPLFIX.gr. 

Στην πλατφόρμα εκτός από βιβλία διαφορών κατηγοριών θα βρείτε ό,τι μπορείτε να φανταστείτε σε κόμικς και graphic novels και μπορείτε να προσθέσετε όσα θέλετε στο καλάθι των αγορών σας. Επιλέξτε, μάλιστα την υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA ώστε όλα να σας παραδοθούν σε μια αποστολή άμεσα σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Και το καλύτερο επιλέξτε έναν από τους πολλούς και διαφορετικούς τρόπους πληρωμής.

Τα γραφικά μυθιστορήματα όπως λέγονται τα graphic novels καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ειδών και θεμάτων. Τα κόμικς μπορεί επίσης, αλλά τα θέματα συχνά συνδέονται ή εξηγούνται μέσω του φακού των υπερηρώων.

Η τέχνη της αφήγησης με εικόνες

Τα κόμικς είναι η τέχνη της αφήγησης μίας ιστορίας με εικόνες. Οι δημιουργοί τους έχουν την «μαγική» ικανότητα να περιγράφουν χαρακτήρες, να σχολιάζουν καταστάσεις ή απλά να διηγούνται την ιστορία τους συνδυάζοντας διαδοχικές εικόνες με ένα απλό κειμενάκι.

Οι διάσημοι εκδότες κόμικς περιλαμβάνουν την Disney Comics, τη Marvel Comics και την DC Comics. Από τα μέσα του εικοστού αιώνα μέχρι σήμερα, αυτοί οι εκδότες και άλλες παρόμοιες εταιρείες έχουν εκδώσει κόμικς σε εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση σε μορφή βιβλίων ή ως κομμάτια διαδοχικής τέχνης που ονομάζονται κόμικς.

Αυτά τα κόμικς περιέχουν αποσπάσματα από μακροχρόνιες αφηγήσεις που μπορεί να διαρκέσουν για χρόνια ή και δεκαετίες.

Μυθιστόρημα μέσω εικονογραφήσεων

Ένα graphic novel, όπως υποδηλώνει το όνομά του, είναι ένα μυθιστόρημα που αφηγείται μια πλήρη ιστορία μέσω εικονογραφήσεων. Ένα graphic novel περιέχει αρχή, μέση και τέλος. Παράλληλα, ένα graphic novel θα προσφέρει τον τύπο ανάλυσης που περιμένει κανείς από ένα μυθιστόρημα, ακόμα κι αν είναι μέρος μιας σειράς. Ουσιαστικά, αυτό κάνει ένα graphic novel μεγαλύτερο και πιο ουσιαστικό από ένα κόμικ, το οποίο είναι ένα σειριακό απόσπασμα από μια μεγαλύτερη αφήγηση.

Τα γραφικά μυθιστορήματα μοιράζονται όλα τα βασικά χαρακτηριστικά των παραδοσιακών μυθιστορημάτων. Δηλαδή διαθέτουν ξεκάθαρη αρχή, μέση και τέλος ενώ έχουν προσεκτικά μελετημένους διαλόγους και αφήγηση.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024