Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
3 gadgets για την κουζίνα που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι

3 gadgets για την κουζίνα που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι

Θα σου λύσουν τα χέρια και θα γεμίσουν το σπίτι σου νοστιμιά

Δεν βράζεις ούτε αυγό ή κάνεις και παστίτσιο; Όποια και αν είναι η απάντηση, τα καθημερινά σου γεύματα, αλλά και οι αγαπημένες σου λιχουδιές μπορούν να αναβαθμιστούν ξεκούραστα και απλά, αν έχεις στη διάθεσή σου τον κατάλληλο εξοπλισμό – και να εντυπωσιάσουν τους φίλους σου ακόμα και αν είσαι αρχάριος της κουζίνας. Πώς; Προσθέτοντας στον εξοπλισμό σου gadgets φτιαγμένα για να σου λύνουν τα χέρια, ακόμη και πιάτα που μέχρι χθες σου φαίνονταν περίπλοκα, τώρα θα μοιάζουν παιχνιδάκι.

Έπειτα από αρκετές – τεταμένες – συζητήσεις εδώ στο γραφείο, επιλέξαμε τις τρεις κουζινοσυσκευές που άλλαξαν τους κανόνες του μαγειρικού παιχνιδιού στα δικά μας σπίτια – και τις εντοπίσαμε σε σούπερ τιμές στο SHOPFLIX.gr, για να μπορέσεις εύκολα να τις κάνεις δικές σου. Τις θέλεις και τις τρεις; Ίσως αξίζει πριν παραγγείλεις να δηλώσεις συμμετοχή στους εορταστικούς διαγωνισμούς για τον 1 Χρόνο SHOPFLIX, διεκδικώντας αγορές έως και 500€. Ακόμη, όμως, και αν δεν κερδίσεις, η πλατφόρμα σου προσφέρει πολλούς διαφορετικούς τρόπους πληρωμής, αλλά και έως 60 άτοκες δόσεις, για να απογειώσεις τη γεύση χωρίς να βγεις εκτός budget. Σε κάθε περίπτωση, βεβαιώσου ότι επέλεξες την υπηρεσία SHOPFLIX ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ, για να παραλάβεις όλες τις αγορές σου ταυτόχρονα, μειώνοντας την αναμονή, αλλά και το αποτύπωμα άνθρακα της παραγγελίας σου.

Κουζινομηχανή, για γλυκά, αλμυρά και ζύμες επαγγελματικού επιπέδου

Αν λατρεύεις τα γλυκά, αλλά η ζαχαροπλαστική δεν είναι το φόρτε σου, μια κουζινομηχανή μπορεί να γίνει η απάντηση στα «προβλήματά» σου. Μοιάζει με μίξερ, όμως είναι πολλά περισσότερα. Σου επιτρέπει να ακολουθήσεις με ακρίβεια γλυκές και αλμυρές συνταγές, να φτιάξεις πανεύκολα τις δικές σου ζύμες ή την πιο αφράτη μαρέγκα, ενώ συνήθως μπορεί να συνδυαστεί με δεκάδες εξαρτήματα που της επιτρέπουν να λειτουργεί ως μπλέντερ, να ετοιμάζει λαχταριστά σπιτικά ζυμαρικά, να ψιλοκόβει και να τρίβει λαχανικά (ή και να τα στύβει), αλλά και να κόβει κιμά, να πρεσάρει, να παρασκευάζει παγωτά.

Αγαπημένη μας επιλογή η κουζινομηχανή Daewoo DSX-5055, με ανοξείδωτο κάδο 4,5 λίτρων και πανίσχυρο μοτέρ 1400W, την οποία εντοπίσαμε σε εξαιρετική προσφορά στο SHOPFLIX.gr. Στη συσκευασία της θα βρεις και μια γυάλινη κανάτα μπλέντερ 1,5 λίτρου, λεπίδες μπλέντερ από ανοξείδωτο ατσάλι, γάντζο ζύμωσης, χτυπητήρι, αναδευτήρα, τρεις δίσκους κοπής, εξάρτημα για λουκάνικα και σπάτουλα – δηλαδή, πάνω-κάτω ό,τι θα μπορούσε να σου χρειαστεί για ευφάνταστες και κυρίως νόστιμες συνταγές.

Αγόρασέ τη από 119,95€.

Φριτέζα αέρος για υγιεινά «τηγανιτά» και όχι μόνο

Ίσως το πιο πολυσυζητημένο gadget μαγειρικής των τελευταίων ετών, μια ποιοτική φριτέζα αέρος παντρεύει τη γεύση με την υγιεινή διατροφή και τα smart χαρακτηριστικά. Ουσιαστικά, μπορεί να μαγειρέψει σχεδόν ό,τι και ο φούρνος, το τηγάνι και η κατσαρόλα σου, απλώς πιο γρήγορα και με λιγότερο λάδι.

Μια από τις πλέον δημοφιλείς επιλογές είναι η φριτέζα αέρος Xiaomi Mi Smart με αποσπώμενο κάδο, και όχι άδικα. Υγιεινή και ταχύτατη, αφού το λάδι στο φαγητό τηγανίζεται μέσω της θερμαινόμενης κυκλοφορίας αέρα 360°, μπορεί να μαγειρέψει ό,τι και όπως επιθυμείς, υποστηρίζει φωνητικό έλεγχο και έως 24 ώρες συνεχούς μαγειρέματος και σου δίνει τη δυνατότητα έξυπνου προγραμματισμού έως και 24 ωρών, για να βρίσκεις έτοιμο ζεστό φαγητό ακριβώς τη στιγμή που επιστρέφεις από τη δουλειά!

Αγόρασέ τη από 84,99€.

Μηχανή ποπ κορν για σινεφίλ απόλαυση χωρίς τύψεις

Σε κάποιες περιοχές τα αποκαλούν «παπαρδέλες», σε άλλες «πατλάκια», όμως παντού λατρεύουν τα ποπ κορν. Αν ανήκεις κι εσύ στους ένθερμους fans τους, αλλά σε ανησυχούν οι θερμίδες και τα λιπαρά που κρύβονται στο βούτυρο, μια μηχανή ποπ κορν θα σου επιτρέψει να τα απολαμβάνεις στην πιο υγιεινή εκδοχή τους, χωρίς να χάνεις τη γεύση που αγαπάς. Άλλωστε, όταν τηγανίζονται χωρίς βούτυρο, οι τραγανές λιχουδιές έχουν εντυπωσιακά λίγες θερμίδες.

Σου φαίνεται υπερβολή να επενδύσεις σε gadget ειδικά για τα ποπ κορν σου; Η (πολύ) χαμηλή τιμή της μηχανής Minijoy θα σου αλλάξει γνώμη. Λειτουργώντας με την κυκλοφορία ζεστού αέρα και όχι με λάδι, δεν θα σου δώσει απλώς τα πιο υγιεινά και ξεκούραστα ποπ κορν, αλλά θα είναι και ό,τι πιο απολαυστικό στο καθάρισμα έχει μπει ποτέ στην κουζίνα σου, μιας και καθαρίζεται πανεύκολα, με ένα πανάκι. Το καλύτερο; Το μικρό της μέγεθος σού επιτρέπει να την μεταφέρεις στο σαλόνι σου, όποτε χρειάζεται, για να κάνεις refill χωρίς να αφήνεις την ταινία στη μέση.

Αγόρασέ τη από 21,69€.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024