Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Anna Nicole Smith: Το Playboy, η τραγική απώλεια του γιου της και ο θάνατος στα 39

Anna Nicole Smith: Το Playboy, η τραγική απώλεια του γιου της και ο θάνατος στα 39

Το πρώτο τρέιλερ από το ντοκιμαντέρ του Netflix για τη ζωή του θρυλικού μοντέλου Anna Nicole Smith που μεσουρανούσε στα '90ς.

Ήταν πριν από λίγες ώρες που το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ «Anna Nicole Smith: You Don’t Know Me» για τη ζωή της αείμνηστης Playmate του Playboy που μεσουρανούσε στα ’90ς Anna Nicole Smith.

«Γεια, είμαι εγώ, η Anna Nicole. Θα συμβούλευα τους ανθρώπους να ακολουθούν τα όνειρά τους. Μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Είμαι η ζωντανή απόδειξη», ακούγεται να λέει η Anna Nicole Smith στα πρώτα καρέ του τρέιλερ. Ανάμεσα στις φράσεις της προβάλλονται στιγμιότυπα από τη ζωή της.

H Anna Nicole Smith ξεκίνησε την καριέρα της από το Playboy το 1992 και τον επόμενο χρόνο, το 1993, κέρδισε τον τίτλο Playmate of the Year. Θα ακολουθούσαν συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες, μεταξύ των οποίων η Guess, H&M και Heatherette. Η Anna Nicole Smith θα βρισκόταν χρόνια αργότερα χωρίς τις αισθήσεις της στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε.

Οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο προσπαθούσαν για 15 λεπτά να την επαναφέρουν στη ζωή. Δεν τα κατάφεραν. Πέθανε στις 8 Φεβρουαρίου του 2007 στις 8 Φεβρουαρίου του 2007 από υπερβολική δόση συνταγογραφούμενων φαρμάκων στα 39 της χρόνια.

Το τρέιλερ του «You Don’t Know Me», που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα, δίνει μια πρώτη γεύση από το ντοκιμαντέρ για την πολυτάραχη ζωή της Anna Nicole Smith. Μόντελινγκ, ταινίες, δικό της σόου στην τηλεόραση. Ο κόσμος ήταν ξετρελαμένος μαζί της. Ο ξαφνικός θάνατός της στα 39 της χρόνια γέννησε πολλά ερωτήματα.

Στο ντοκιμαντέρ του Netflix, που σκηνοθέτησε η Ursula Macfarlane, υπάρχει ανέκδοτο υλικό από τη ζωή της. Από οικιακά βίντεο μέχρι συνεντεύξεις ανθρώπων από το στενό περιβάλλον της που δεν είχαν μιλήσει στο παρελθόν για τη ζωή της. Εξετάζει την πολύπλοκη και ταραχώδη ζωή και καριέρα της αείμνηστης Anna Nicole Smith.

Ένα χρόνο νωρίτερα, στις 10 Σεπτεμβρίου του 2006, είχε φύγει από τη ζωή ο γιος της Daniel. Ο 20χρονος βρισκόταν στο δωμάτιο του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν η μητέρα του και η νεογέννητη αδερφή του Dannielynn. Πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Το ντοκιμαντέρ έρχεται να απαντήσει στο ερώτημα για το ποια είναι η αλήθεια για την Anna Nicole Smith. «Παντρεύτηκα όταν ήμουν 17 ετών. Και σκέφτηκα «είμαι τόσο μόνη, αν κάνω ένα παιδί δεν θα είμαι ποτέ ξανά μόνη», ακούγεται η φωνή της Anna Nicole Smith.

«Ο γιος της Daniel ήταν ο λόγος που ήθελε να φύγει από το Τέξας. Ό,τι έκανε, το έκανε για τον Daniel», σημειώνεται στο ντοκιμαντέρ. Χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά αφελής, χωρίς ωστόσο να χρειάζεται κάποιος να της δώσει οδηγίες για το πώς να έλξει έναν άντρα.

«Χρειάζομαι πολλά χρήματα για να κάνω πραγματικότητα τα όνειρά μου», ακούγεται ξανά η Anna Nicole Smith. Αφού χώρισε μετά από 8 χρόνια γάμου το 1993, έναν χρόνο αργότερα παντρεύτηκε τον 89χρονο δισεκατομμυριούχο J. Howard Marshal.

Στο τρέιλερ υπάρχουν αποσπάσματα από συνομιλίες τους. «Σε αγαπώ γλυκέ μου» ακούγεται να του λέει η Anna Nicole Smith. «Σε αγαπώ. Είσαι το φως της ζωής μου» ακούγεται να της απαντά ο 89χρονος δισεκατομμυριούχος J. Howard Marshal. Λόγια που ακούγονται ενώ προβάλλεται ένα βίντεο με την Anna Nicole Smith να οδηγεί γουρούνα και τον 89χρονο δισεκατομμυριούχο να γελά καθισμένος στο πίσω μέρος.

«Αυτό που με εντυπωσίασε ήταν το πόσο πολύ αγαπούσαν ο ένας τον άλλον» ακούγεται να σχολιάζει μια γυναίκα που μιλά για τη ζωή του διάσημου μοντέλου που μεσουρανούσε στα 90’ς. Μια γυναίκα που λατρεύτηκε από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, αλλά τη γνώριζαν ουσιαστικά λίγοι.

«Τον αγαπούσα βαθιά»

«Ήταν ένας υπέροχος άντρας που αγαπούσα βαθιά» ακούγεται να λέει η Anna Nicole Smith για τον 89χρονο. Όλοι θεωρούσαν ότι τον παντρεύτηκε για τα χρήματα και το έλεγαν ανοιχτά. Εκείνη το αρνιόταν πεισματικά. Μετά τον θάνατό του το 1995, η Anna Nicole Smith ξεκίνησε μια μακρά δικαστική διαμάχη για το μερίδιο της περιουσίας του.

Η Anna Nicole Smith ήταν συντετριμμένη από όσα έλεγαν για εκείνη τα media. Έχανε τα πάντα. «Ήμουν πολύ γλυκιά μαζί σας και με κοροϊδέψατε» ακούγεται να λέει ενώ είναι περιτριγυρισμένη από φωτογράφους και δημοσιογράφους.

«Αυτό που βλέπετε στις δημόσιες εμφανίσεις της είναι μια σεξοβόμβα. Αλλά πίσω από τις σκηνές, είναι μια διαφορετική ιστορία» ακούγεται να σχολιάζει κάποιος για τις ανάγκες του ντοκιμαντέρ.

«Το να είσαι μαζί της ήταν σαν μια βόλτα στο τρενάκι του λούνα παρκ. Η Anna ήξερε πώς να δουλεύει το κοινό. Τίποτα δεν μπορούσε να τη σταματήσει. Αυτό ήταν που της κόστισε», σημειώνει κάποιος άλλος στο κλείσιμο του τρέιλερ του ντοκιμαντέρ.

Το ντοκιμαντέρ «Anna Nicole Smith: You Don’t Know Me», που θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου, προσφέρει μια συμπυκνωμένη εκδοχή της ανόδου της και του τραγικού θανάτου της. Από τα παιδικά της χρόνια στο Τέξας, τον πρώτο της γάμο, τη γέννηση του γιου της, την απόφασή της να κάνει ό,τι μπορεί για να έχει μια καλύτερη ζωή μέχρι και τον τραγικό χαμό της.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024