Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έσπασε το πέος του κάνοντας «την πιο επικίνδυνη στάση στο σεξ» - Δείτε ποια είναι

Έσπασε το πέος του κάνοντας «την πιο επικίνδυνη στάση στο σεξ» – Δείτε ποια είναι

«Άκουσε ξαφνικά έναν δυνατό ήχο και...»

Ένας άνδρας από την Ινδονησία χρειάστηκε να υποβληθεί σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση αφού έσπασε το πέος του ενώ έκανε μια επικίνδυνη σεξουαλική στάση. Μια μελέτη που περιγράφει λεπτομερώς το περιστατικό δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο περιοδικό Urology Case Reports.

Το φριχτό ατύχημα συνέβη ενώ ο 37χρονος άνδρας φέρεται να είχε σεξουαλική επαφή στη στάση «reverse cowgirl», στην οποία η γυναίκα είναι από πάνω με την πλάτη της προς τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με τον γιατρό του TikTok Dr. Karan Raj, αυτή είναι η «πιο επικίνδυνη» στάση στο σεξ στον κόσμο, που ευθύνεται για το 50% των καταγμάτων.

Στην τελευταία περίπτωση, ο άνδρας άκουσε ξαφνικά έναν δυνατό ήχο σαν κάτι να… σπάει και ακολούθησε «πόνος, δυσφορία και άμεση απώλεια της στύσης». Στη συνέχεια, ο ασθενής άρχισε να αιμορραγεί από την άκρη του πέους του και δεν μπορούσε να ουρήσει.

Συνειδητοποιώντας ότι κάτι είχε πάει τρομερά στραβά, πήγε τρομοκρατημένος στο Γενικό Νοσοκομείο της επαρχίας West Nusa Tenggara. Μέχρι τότε, το πέος του είχε πρηστεί και είχε γίνει βαθύ μωβ, μια κατάσταση γνωστή στην ιατρική ορολογία ως παραμόρφωση της μελιτζάνας – ένα αποκαλυπτικό σημάδι κατάγματος, σύμφωνα με τη μελέτη.

Μια μεταγενέστερη εξέταση επιβεβαίωσε ότι ο ασθενής είχε όντως ένα «ευρύ και βαθύ κάταγμα στο πέος». Είχε επίσης υποστεί ένα σοβαρό αιμάτωμα – τραυματισμό στο τοίχωμα του αιμοφόρου αγγείου – το οποίο είχε προκαλέσει διαρροή αίματος στον περιβάλλοντα ιστό.

Οι συγγραφείς της μελέτης δήλωσαν ότι τέτοια κατάγματα συμβαίνουν όταν το πέος σε στύση λυγίζει αφού χτυπήσει στο «περίνεο ή το ηβικό οστό κατά τη διάρκεια έντονης σεξουαλικής δραστηριότητας».

H αντίστροφη καουμπόισσα

Η «αντίστροφη καουμπόισσα» είναι μια ιδιαίτερα επικίνδυνη στάση επειδή το πέος ενός άνδρα μπορεί να γλιστρήσει έξω και να συνθλιβεί από το ηβικό οστό της συντρόφου του κατά τη διάρκεια ακανόνιστων ωθήσεων, σύμφωνα με ένα βίντεο του Rajan.

Ωστόσο, μπορεί επίσης να προκληθεί από τον αυνανισμό και ακόμη και από το γύρισμα στο κρεβάτι σε άβολη γωνία, σύμφωνα με τη μελέτη.

Ευτυχώς, οι χειρουργοί μπόρεσαν να επιδιορθώσουν το σπασμένο μέλος του ασθενούς. Στη συνέχεια πραγματοποίησαν μια «δοκιμή τεχνητής στύσης» για να διαπιστώσουν ότι δεν υπήρχε διαρροή ή μη φυσιολογική «καμπυλότητα του πέους».

Το μέλος του ασθενούς δεν παρουσίασε καμία από τις δύο επιπλοκές, αν και εξακολουθούσε να είναι μπλε τρεις ημέρες μετά την αφαίρεση των επιδέσμων.

Σε ένα ραντεβού αρκετές εβδομάδες αργότερα, οι γιατροί ανακάλυψαν ότι το πέος του ήταν «σε καλή κατάσταση» και δεν είχε κανένα πρόβλημα.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024