Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
5 συναρπαστικά βιβλία που μιλούν στα παιδιά για το Πάσχα

5 συναρπαστικά βιβλία που μιλούν στα παιδιά για το Πάσχα

Μία από τις πολλές δραστηριότητες που μπορούν να κάνουν μέσα στο σπίτι τα παιδιά είναι και η ανάγνωση βιβλίων.

Τα σχολεία έχουν κλείσει και οι διακοπές του Πάσχα για τα παιδιά είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινή τους ρουτίνα. Είναι ευκαιρία για τα παιδιά να ξεκουραστούν, να παίξουν και να σπαταλήσουν τον ελεύθερο χρόνο τους σε διάφορες δραστηριότητες.

Μία από τις πολλές δραστηριότητες που μπορούν να κάνουν μέσα στο σπίτι τα παιδιά είναι και η ανάγνωση βιβλίων.

Καθίστε παρέα με το παιδί σας και διαβάσετε, σβήστε φώτα και τηλεόραση και «ταξιδέψτε» σε ιστορίες… Κάντε το διάβασμα μία ευχάριστη περιπέτεια και μοιραστείτε τη μαζί του.

Ειδικά για αυτή την εποχή, ψάξαμε και βρήκαμε πέντε βιβλία με πασχαλινές ιστορίες για τα παιδιά σας.

Και φυσικά όλα θα τα βρείτε στο SHOPFLIX.gr για επιλέξετε όποιο θέλετε για το παιδί σας. Αγοράστε όποιο και όσα θέλετε και η πλατφόρμα θα φροντίσει να σας παραδοθούν άμεσα σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Και μην ξεχνάτε ότι με το SHOPFLIX αγορές σας είναι πιο εύκολες από ποτέ, αφού μπορείτε να αγοράσετε ό,τι κι αν θέλετε επιλέγοντας έναν από τους πολλούς και διαφορετικούς τρόπους πληρωμής.

Το SHOPFLIX.gr γιορτάζει έναν χρόνο και κάθε ώρα ένας τυχερός κερδίζει μια δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ. Γραφτείτε στο newsletter και μπείτε στην κλήρωση για την μεγάλη δωροεπιταγή αξίας 350€!

Η περιπέτεια μιας λαμπάδας

Ενα εξαιρετικό βιβλίο από τη συγγραφέα Πηνελόπη Μωραΐτου που μιλά για τις λαμπάδες.

Στο οπισθόφυλλο διαβάζουμε 

Ήταν Σάββατο του Λαζάρου και η βιτρίνα του παιχνιδάδικου ήταν στολισμένη με μεγάλα πλαστικά κόκκινα αυγά, άσπρα χνουδωτά κουνελάκια, πολύχρωμα φαναράκια και όλων των ειδών τις πασχαλινές λαμπάδες, που καμάρωναν στολισμένες με κορδέλες, λουλούδια, καραβάκια, κουκλιά και ό, τι μπορεί να βάλει ο νους του ανθρώπου.

Ανάμεσά τους στριμωγμένο σε μια γωνιά ένα κίτρινο χλωμό κεράκι πρόβαλε δειλά το φιτιλάκι του.

Το ταπεινό αυτό μικρό κεράκι έχει ένα κρυφό πασχαλινό όνειρο. Ένα μεγάλο ταξίδι και μια απίθανη περιπέτεια το περιμένει. Ποια θα είναι η τύχη του άραγε;

Αγοράστε το 

Το αυγό που δε σπάει ποτέ

Ενα ακόμα υπέροχο βιβλίο από τον Ευγένιο Τριβιζά με απίθανες και σπαρταριστές περιπέτειες σε αίθουσες δικαστηρίων, αυλές φυλακών, στρατόπεδα πυρομαχικών και τελικά σε ένα εκρηκτικό φινάλε.

Στο οπισθόφυλλο του βιβλίου διαβάζουμε

Ο κύριος Κλεομένης Κλαμπατσίμπαλος, άσπονδος γείτονας του Χαράλαμπου Χλαπατσούλη, του σπάει θριαμβευτικά κάθε Πάσχα το αυγό.

Αυτό το Πάσχα όμως ο Χαράλαμπος Χλαπατσούλης είναι αποφασισμένος να μην υποστεί ξανά τέτοια ταπείνωση. Επινοεί λοιπόν ένα σχέδιο που θα κάνει το αυγό του άθραυστο.

Το σχέδιο όμως δεν εξελίσσεται σύμφωνα με τις προβλέψεις του και οδηγεί τον Χαράλαμπο Χλαπατσούλη στις πιο απίθανες και σπαρταριστές περιπέτειες.

Αγοράστε το 

Πίκο Και Λόλα: Ένα Αξέχαστο Πάσχα

Μια σειρά με διασκεδαστικές ιστορίες γραμμένες σε απλά και λιτά στιχάκια, μέσα από τις οποίες ξεδιπλώνεται ένας χρωματιστός, μαγικός κόσμος με την υπογραφή της Λίνας Σωτηροπούλου.

Στο οπισθόφυλλο του βιβλίου διαβάζουμε:

Η Λόλα αποφασίζει να οργανώσει μια μεγάλη πασχαλινή γιορτή και στρώνει τον Πίκο στη δουλειά. Τα έχει σκεφτεί όλα και, παρόλο που στο τέλος το σχέδιό της δεν πάει τόσο καλά, θα καταφέρει αυτό το Πάσχα να μείνει σε όλους αξέχαστο.

Μια σειρά με διασκεδαστικές ιστορίες γραμμένες σε απλά και λιτά στιχάκια, μέσα από τις οποίες ξεδιπλώνεται ένας χρωματιστός, μαγικός κόσμος. Πρωταγωνιστές του ο Πίκο και η Λόλα, δύο διαφορετικοί αλλά αχώριστοι φίλοι, που με τις περιπέτειές τους βοηθούν τα παιδιά να αντιληφθούν πρώτες έννοιες όπως η φιλία, η αποδοχή και η συνεργασία, και να αναπτύξουν τη φαντασία τους.

Αγοράστε το

Μικροί Κύριοι, Μικρές Κυρίες. Καλό Πάσχα!

Μια υπέροχη ιστορία σε έμμετρη γραφή, γεμάτη γαργαλητά, χαχανητά και πασχαλινή διάθεση!

Στο οπισθόφυλλο του βιβλίου διαβάζουμε:

Το Πάσχα έφτασε στη Χώρα της Χαράς! Οι Μικροί Κύριοι και οι Μικρές Κυρίες έχουν πολλά να δουν και να μετρήσουν: λαγουδάκια που χοροπηδάνε, κοτοπουλάκια που τιτιβίζουν και προβατάκια που βελάζουν.

Όμως, τι Πάσχα θα είναι αυτό αν δεν έχει ένα κυνήγι πασχαλινών αβγών, διασκεδαστικό και ΦΑΝΤΑΒΓΑΣΤΙΚΟ!

Αγοράστε το

Πέππα το Γουρουνάκι, Πάσχα με την Πέππα

Ολα τα παιδιά λατρεύουν την Πέππα και διασκεδάζουν με τις περιπέτειες της. Ποιο παιδί άλλωστε δεν έχει παρακολουθήσει τις ιστορίες της μαζί με τον μπαμπά γουρουνάκι και τον αδελφό της.
Τώρα η γνωστή Πέππα το γουρουνάκι και οι οικογένεια της σε πασχαλινές ιστορίες.

Στο οπισθόφυλλο του βιβλίου διαβάζουμε:

Φέτος το Πάσχα, ο Παππούς Γουρουνάκης έχει οργανώσει ένα ξεχωριστό κυνήγι θησαυρού.

Η Πέππα και οι φίλοι της ψάχνουν σε όλο τον κήπο για τα κρυμμένα σοκολατένια αυγά… αλλά μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τα παιδάκια!

Sports in

Ολυμπιακός: Πότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα

Ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του αγώνα με την Άστον Βίλα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024