Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Για το 21/21 ο Ολυμπιακός, αναζητεί επιτέλους νίκη ο Παναθηναϊκός

Για το 21/21 ο Ολυμπιακός, αναζητεί επιτέλους νίκη ο Παναθηναϊκός

Προτελευταία στροφή της κανονικής διάρκειας της Basket League, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την ουραγό Καρδίτσα και τον Παναθηναϊκό τον Απόλλωνα Πάτρας.

Δυνατές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το δεύτερο σκέλος της 21ης αγωνιστικής της Basket League. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός αλλά και Περιστέρι δίνουν ματς διαφορετικής σημασίας ο καθένας που θα καθορίσουν εν μέρει το τελείωμά τους στην πρώτη φάση της σεζόν, με τα playoffs να ακολουθούν.

Την αυλαία ανοίγει ο Παναθηναϊκός που υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Απόλλωνα Πάτρας (15:45). Οι πράσινοι αναζητούν επιτέλους μια νίκη που θα βάλει τέλος σε ένα… μαύρο σερί τριών διαδοχικών ηττών στο πρωτάθλημα (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ) και θα του δώσει και μαθηματικά την 2η θέση ενόψει playoffs.

Μια νίκη κόντρα σε έναν βαθμολογικά αδιάφορο Απόλλωνα που ούτε κινδυνεύει ούτε έχει βλέψεις για playoffs. Πονίτκα και Γουόλτερς δεν θα είναι στη διάθεση του κόουτς Σερέλη ενόψει της αναμέτρησης , με τον Έλληνα κόουτς να περιμένει αντίδραση και καλή εμφάνιση από τους παίκτες του.

Λίγο αργότερα το πολύ φιλόδοξο Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη, θέλει νίκη κόντρα στον Προμηθέα στην Πάτρα (17:00) για να κλειδώσει το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs και να στοχεύσει ίσως και στην 3η θέση, στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι Πατρινοί βέβαια κάθε άλλο παρά αδιάφοροι θα είναι στην αναμέτρηση καθώς και αυτοί ψάχνουν ένα καλό πλασάρισμα στην 8άδα, με πιο εφικτό στόχο την 6η θέση που σημαίνει αποφυγή Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στα πρώτα σταυρώματα των playoffs.

Το πρόγραμμα έρχεται να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός με το μυαλό στο απόλυτο (21/21), που υποδέχεται στο ΣΕΦ (19:15) την ουραγό και υποβιβασμένη Καρδίτσα, στον απόηχο του νικηφόρου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και της απόλυτα επιτυχημένης διαβολοβδoμάδας για την Euroleague.

Ο κόουτς Μπαρτζώκας αναμένεται να ανακατέψει την τράπουλα, μοιράζοντας τον χρόνο σε παίκτες με λιγότερα λεπτά συμμετοχής (Πάππας, Λούντζης) και παίκτες που χρειάζονται ρυθμό ενόψει της συνέχειας (Φαλ, Κάαναν, Σλούκας), θέλοντας να φρεσκάρει τον Ολυμπιακό ενόψει της απαιτητικής συνέχειας σε όλα τα μέτωπα.

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024