Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απίθανη ομιλία Μίτσελ στο Ρέντη – «Είμαστε ο Ολυμπιακός. Μας φοβούνται, πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Απίθανη ομιλία Μίτσελ στο Ρέντη – «Είμαστε ο Ολυμπιακός. Μας φοβούνται, πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Ο Μίτσελ αποφάσισε να ανεβάσει τους τόνους και να θέσει τον ξεκάθαρο στόχο του Ολυμπιακού, με μια ομιλία-μήνυμα προς τους παίκτες του στο Ρέντη.

Την ώρα πού η ΕΠΟ παραδέχτηκε, με κάθε επισημότητα, ότι κοροϊδεύει τις ομάδες που επιθυμούν να αποφεύγονται οι αλλοιώσεις, παίζει παιχνίδια και προστατεύει τους… προστάτες της, ο Ολυμπιακός κάνει το μοναδικό που μπορεί και ξέρει για να αντιμετωπίσει τις παγίδες που στήνονται. Δουλεύει. Και ο Μίτσελ ετοιμάζει την ομάδα του για τη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στον Άρη. Χωρίς εκπτώσεις.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από την Παρασκευή ο Ισπανός τεχνικός συμπεριέλαβε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων όλους τους διεθνείς που επέστρεψαν έως το βράδυ της Πέμπτης. Δεν έκανε εκπτώσεις σε κανέναν. Καθώς στόχος ήταν να έχουν δύο γεμάτες προπονήσεις στα πόδια τους πριν από το ματς με τους κίτρινους.

Ο προπονητής των πρωταθλητών και οι συνεργάτες του δεν ήθελαν να αφήσουν τίποτε στην τύχη. Για αυτόν τον λόγο, λοιπόν, φρόντισε να κάνει όσα θεωρούσε απαραίτητα για να μπορέσει να προετοιμάσει την ομάδα του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ετσι έδειξε βίντεο από παιχνίδια του Άρη, ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού των κίτρινων και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να συνεχίσουν να αγωνίζονται τόσο καλά όσο τις τελευταίες εβδομάδες, να πάρουν τη νίκη και να προσθέσουν ακόμη μεγαλύτερο άγχος σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό που προπορεύονται.

Ο Μίτσελ δεν έκανε μια ομιλία… τυπική. Εκανε ομιλία-μήνυμα για τη συνέχεια. «Χάραξε» τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν οι παίκτες του. Προσπάθησε να τους κάνει να καταλάβουν ότι από εδώ και πέρα, ο Ολυμπιακός δεν είναι απλά αυτός που κυνηγάει. Είναι τρεις βαθμούς από την κορυφή. Είναι στο χέρι του ο τίτλος. Και όλοι τον φοβούνται. Για αυτό τους κάλεσε να αποδείξουν μέσα στο γήπεδο ότι καλώς συμβαίνει αυτό.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Αρης είναι ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο, δημιουργεί φάσεις και δεν πρέπει να το επιτρέψουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων για τα αγωνιστικά θέματα ο Μίτσελ και στη συνέχεια μίλησε για τη συνολική προσέγγιση που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός στις εναπομείνασες 9 αγωνιστικές των πλέι οφ:

«Επιστρέψαμε στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Είναι στο χέρι μας όλα. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο που αγωνιζόμαστε τις τελευταίες εβδομάδες. Να είμαστε σοβαροί και αποφασιστικοί».

Μάλιστα, ο Ισπανός τεχνικός έγινε ακόμη πιο ξεκάθαρος: «Εάν είμαστε η ομάδα που μπορούμε, εμείς θα πανηγυρίσουμε στο τέλος. Επιστρέψαμε και μπορούμε. Όλοι μας φοβούνται, γιατί ξέρουν τι μπορούμε να κάνουμε. Πριν τη διακοπή έχουμε μπροστά μας τρία τεράστια παιχνίδια (σ.σ. Αρης, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ), τα οποία πρέπει να νικήσουμε. Πάμε να δείξουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός. Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024