Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αστυνομική πρόκληση «τινάζει» στον αέρα τον τελικό του βόλεϊ!

Αστυνομική πρόκληση «τινάζει» στον αέρα τον τελικό του βόλεϊ!

«Μπλόκο» στους οπαδούς του Ολυμπιακού στα διόδια λίγες ώρες πριν τον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και προκλήσεις από τους αξιωματικούς της αστυνομίας!

Η απαράδεκτη στάση της ΕΛ.ΑΣ. και του ταξίαρχου (σερίφη) Αξιωτόπουλου (περιβάλλοντος Γκλεζάκου, Λεουτσάκου και άλλων επίορκων αστυνομικών, με ότι αυτό συνεπάγεται) και του αστυνομικού διευθυντή (σερίφη) Ροίδη προκαλεί για μια φορά την κοινή λογική και αναρωτιόμαστε μετα πως προκαλείται η βία.

Σε έναν τελικό βόλει στην Καλαμάτα η ΕΟΠΕ, οι ομάδες και η Αστυνομία δήλωσαν λίστα στη ΓΑΔΑ για τους διαπιστευμένους του αγώνα. Ο αγώνας είναι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού και οι φωστήρες της ΕΛ.ΑΣ. έκοψαν στα διόδια τους διαπιστευμένους Ολυμπιακούς την ώρα που οπαδοί του Παναθηναικού μοίραζαν μολότοφ στον τοπικό σύνδεσμο της Καλαμάτας ανενόχλητοι ενώ η ομάδα τους είχε αποκλειστεί απο χθες!

Για τους Σερίφηδες της Καλαμάτας και την ηγεσία της ΕΛΑΣ λοιπόν απαγορεύεται να πάνε στην πόλη οι φίλαθλοι της ομάδας που παίζει τελικό και δεν απαγορεύεται να πάνε φίλαθλοι ομάδας που δεν παίζει τελικό!

Μάλιστα ο σερίφης Αξιωτόπουλος ήταν ιδιαίτερα προκλητικός στα διόδια και προσπάθησε με γελοίες δικαιολογίες να δικαιολογήσει το μπλόκο (ότι… δίπλωσε απο ένα αυτοκίνητο μια μπάρα διοδίων). Ταυτόχρονα προκαλούσε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού λέγοντας «εδω δεν κάνει κουμάντο ο Ολυμπιακός, κάνω εγώ!»

Να τους χαίρεται η ΕΛ.ΑΣ. και η Πολιτεία τέτοιους σερίφηδες που αυτή την εποχή της κοινωνικής διέγερσης προκαλούν βία…

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024