Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τζήμερος και Κρανιδιώτης βρήκαν στον Βασίλη Τσιάρτα τον άνθρωπο τους

Τζήμερος και Κρανιδιώτης βρήκαν στον Βασίλη Τσιάρτα τον άνθρωπο τους

Άμα έχεις στελέχη σαν τον Βασίλη Τσιάρτα το ψηφοδέλτιο Επικρατείας κλειδώνει «αμέσως». Στο πρόσωπο του άξιου εκπροσώπου του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας ο Θάνος Τζήμερος και ο Φαήλος Κρανιδιώτης βρήκαν τον εκφραστή της «Εθνικής Δημιουργίας» που φαντασιώνονται για την Ελλάδα.

Ήταν στραβό το κλίμα… τοποθέτησαν και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας τον Βασίλη Τσιάρτα.

Η ανακοίνωση της χαρμόσυνης αυτής είδησης για τους ακροδεξιούς, ρατσιστές και φασίστες ήρθε αργά το βράδυ της Παρασκευής, λίγο πριν ανοίξουν οι σαμπάνιες στα μπουζούκια.

«Ο Τσιάρτας Βασίλειος επικεφαλής ψηφοδελτίου Επικρατείας με την Εθνικής Δημιουργία» γράφει το μήνυμα στο twitter και τα hashtag  #πατριώτες, #μεταρρυθμιστές είναι μεταξύ των όσων το συνοδεύουν.

Η διάθεση αλλάζει αν σκεφτεί κανείς βάσει των θέσεων του κόμματος και των απόψεων που εκφράζουν οι ιδρυτές του, ποιου μεταρρυθμιστικού προγράμματος θα μπορούσε να ηγηθούν ο Βασίλης Τσιάρτας, ο Φαήλος Κρανιδιώτης και ο Θάνος Τζήμερος.

Ο Βασίλης Τσιάρτας, που ούτε η μάνα του δεν θα τον ψηφίσει -όπως έσπευσε να διευκρινίσει μαζί με την αδερφή του σε επίσημη δήλωσή τους- συγκινημένος ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη που του δείχνει η μόνη οικογένεια που του έμεινε πια.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο @ThanosTzimeros κ τον αντιπρόεδρο @failosK για την εμπιστοσύνη κ την τιμητική θέση τού επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του συνασπισμού #ΕΘΝΙΚΗ_ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους μας κ σε όλα τα στελέχη μας» έγραψε.

Τώρα δεν του μένει παρά να βάλει την φανέλα με τον αγκυλωτό σταυρό που διάλεξε ο Τάκης Μπαλτάκος για την Εθνική Ελλάδος και ο Τσιάρτας έσπευσε να δηλώσει ότι θα ήταν τιμή του να τη φορέσει και να βγει να μαζέψει ψήφους για να δημιουργήσει την Ελλάδα που ο ίδιος ονειρεύεται, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών μάλλον -και ευτυχώς- τη βλέπει στους εφιάλτες της.

Να τα ευχάριστα…

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024