Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ερντογάν κατά Μεράλ Ακσενέρ: Να προσέχεις - Καλύτερα μην ασχοληθώ μαζί σου

Ερντογάν κατά Μεράλ Ακσενέρ: Να προσέχεις – Καλύτερα μην ασχοληθώ μαζί σου

Οι απειλές του τούρκου προέδρου στην Ακσενέρ και η απάντησή της

Απειλές εξαπέλυσε κατά της προέδρου του Καλού Κόμματος Μεράλ Ακσενέρ ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αφού αυτή αποκάλυψε την τελετή θεμελίωσης ενός νοσοκομείου που δεν έγινε ποτέ, προκαλώντας τη σφοδρή αντίδραση του προέδρου της Τουρκίας.

«Να προσέχεις το όνομα μου. Με λένε Ταγίπ και το επώνυμο μου Ερντογάν. Να προσέχεις και το όνομα Ταγίπ και το όνομα Ερντογάν!» ήταν η απειλή του προέδρου της Τουρκίας προς τη Μεράλ Ακσενέρ, μετά τις δηλώσεις της ίδιας ότι «δεν φοβάται τίποτα» για τις αποκαλύψεις, όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης.

«Ο Ερντογάν ξέρει πως δεν φοβάμαι τίποτα. Αυτός που φοβάται δεν ξεκινά αυτό το ταξίδι. Εγώ είμαι έτοιμοι, η τσάντα μου είναι στο χέρι μου. Η φυλακή στη Σηλυβρία δεν είναι κρύα. Εσύ δεν μπορείς να με απειλείς» δήλωσε η Μεράλ Ακσενέρ και τόνισε ειρωνικά ότι «έριξαν μπετόν σε άδειο οικόπεδο και επιχείρησαν να πείσουν την Τουρκία πως χτίζουν νοσοκομείο».

«Ασχολήσου με τους γλείφτες σου»

«Κυρία Μεράλ όταν εμείς λέμε κάτι πως θα το κάνουμε, το ολοκληρώνουμε. Μη με βάλεις να ασχοληθώ μαζί σου!», απάντησε ο Τούρκος πρόεδρος και απείλησε ότι «τον λένε Ερντογάν», ωστόσο παραδέχθηκε το λάθος του και εξήγησε ότι «αν και υπήρξαν κάποιες ελλείψεις εγώ προσωπικά μίλησα με τον υπουργό μου και μου είπε πως θα παρέμβη και θα το διορθώσει».

«Έι κύριε Ερντογάν, εσύ πρώτα να ασχοληθείς τους γλείφτες που σε έβαλαν να παίξεις αυτό το θέατρο με την τελετή και αυτούς που δίπλα σου γεμίζουν τις τσέπες τους με μαϊμού τελετές θεμελίωσης έργων» ανταπάντησε η πρόεδρος του Καλού Κόμματος, Μεράλ Ακσενέρ.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024