Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νοκ άουτ και με ΠΑΟΚ ο Χάμες – Όλα καλά με Εμβιλά και Μπιέλ

Νοκ άουτ και με ΠΑΟΚ ο Χάμες – Όλα καλά με Εμβιλά και Μπιέλ

Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ τέθηκε εκτός τόσο για την αναμέτρηση με τον Άρη όσο και για αυτή με τον ΠΑΟΚ. Αντίθετα Εμβιλά και Μπιέλ τίθενται ξανά στα πλάνα του Μίτσελ.

Με τους διεθνείς να επιστρέφουν στο Ρέντη ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για την Κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στον Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης». Μαζί με τους διεθνείς των ερυθρόλευκων επέστρεψε και ο Χάμες, ο οποίος έφτασε στη χώρα μας «πληγωμένος» από τραυματισμό κάτι που τον αφήνει εκτός τόσο για την αναμέτρηση κόντρα στο σύνολο του Τερζή, όσο και για το μεσοβδόμαδο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αντίθετα Γιαν Εμβιλά και Πεπ Μπιέλ είχαν ανέβασαν «στροφές» το τελευταίο διάστημα κάτι που επιβεβαίωσαν και στη σημερινή προπόνηση με αποτέλεσμα να θέσουν εαυτόν στην διάθεση του Μίτσελ ενόψει της αναμέτρησης με τους Θεσσαλονικείς.

Η προετοιμασία των Πειραιωτών θα ολοκληρωθεί το Σάββατο εκεί όπου ο Ισπανός τεχνικός θα κάνει γνωστά και τα ονόματα που θα απαρτίζουν την αποστολή των ερυθρόλευκων.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024