Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πολάκης την «πέφτει» εκ νέου στον Χατζηνικολάου: «Τρίτη και φαρμακερή» ανάρτηση

Πολάκης την «πέφτει» εκ νέου στον Χατζηνικολάου: «Τρίτη και φαρμακερή» ανάρτηση

Δεν έχει τέλος η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Παύλο Πολάκη και Νίκο Χατζηνικολάου που ξεκίνησε από τη «συγγνώμη» του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και κατέληξε στα «αρρύθμιστα χρέη» του δημοσιογράφου.

Νέος γύρος αντιπαράθεσης, ο τρίτος κατά σειρά, φαίνεται ότι ξεκινά ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη και τον δημοσιογράφο και εκδότη, Νίκο Χατζηνικολάου.

Αφού έχουν προηγηθεί οι κατηγορίες Πολάκη για αρρύθμιστα χρέη ύψους 32,5 εκατ. ευρώ τα οποία ο δημοσιογράφος επιμένει ότι έχουν ρυθμιστεί και μάλιστα προειδοποιεί για προσφυγή στη δικαιοσύνη, ο βουλευτής επανέρχεται σήμερα με νέα ανάρτησή του, την «τρίτη και φαρμακερή» όπως ο ίδιος λέει.

Στη σημερινή του ανάρτηση ο Παύλος Πολάκης υποστηρίζει ότι το 2017, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Χατζηνικολάου έβαλε υποθήκη το σπίτι του για χρέη της εταιρείας «REAL FM AE» ύψους 3,5 εκατ. Και ότι το 2020, επί κυβέρνησης ΝΔ, «κατόρθωσε μέσα σε λίγες μόνο ημέρες να πετύχει την εξάλειψη και ολοσχερή διαγραφή της υποθήκης […] ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ για τη συγκεκριμένη οφειλή!!».

«Προφανώς, αυτή τη «βοήθεια στην επιχειρηματικότητα» εννοούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και την εξασφάλισε με “ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ” διατάξεις βολεύοντας φίλους και συνοδοιπόρους του…..» σχολιάζει ο Παύλος Πολάκης, στη συνέχεια παραθέτει τα γεγονότα που αποδεικνύουν –κατ’εκείνον- τα λεγόμενά του και καταλήγει: «Το «Δικαιοσύνη παντού» δεν είναι σύνθημα. Είναι κοινωνική απαίτηση και προϋπόθεση για βιώσιμη ανάπτυξη της χώρας. Γι’ αυτό και θα γίνει ΠΡΑΞΗ  από τις 22.5.2023 από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα!!

ΥΓ.to be continued??».

Πώς ξεκίνησε και συνεχίστηκε η κόντρα

Όλα ξεκίνησαν με μια ανάρτηση του Νίκου Χατζηνικολάου ο οποίος στις 19 Μαρτίου και μετά τη συγγνώμη του Πολάκη, έγραψε στο Twitter ότι «ζήτησε συγγνώμη μόνο από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ με σκοπό να είναι υποψήφιος και να μη χάσει την βουλευτική του ασυλία». Στη συνέχεια, από το βήμα της εκπομπής του στον Real FM, ο δημοσιογράφος, είχε καλέσει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει συγγνώμη προς τον ελληνικό λαό γιατί αυτός ψήφισε μνημόνια.

Ο Παύλος Πολάκης του απάντησε: »Περιμένω. ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!!! Ζητήστε συγγνώμη από το λαό γι’ αυτά που κάνετε 13 χρόνια ως “δημοσιογράφοι” και μετά τα ξαναλέμε».

Το επόμενο… επεισόδιο στην κόντρα Πολάκη-Χατζηνικολάου ξεκίνησε με  ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στα social media, στην οποία ανέφερε: «Πριν μια εβδομάδα με έβρισες χυδαία σήμερα σου απαντώ με στοιχεία» και συμπλήρωσε κάνοντας ερώτηση προς τον Νίκο Χατζηνικολάου: Ισχύει ότι εταιρείες σου φέρεται να έχουν αρρύθμιστα ληξιπρόθεσμα χρέη προς την Εφορία και τον ΕΦΚΑ, συνολικού ύψους 32.540.044,50 €;».


«Η απάντηση μου στις νέες συκοφαντίες και τα ψέματα του Παύλου Πολάκη: “Τα χρέη των εταιρειών στις οποίες αναφέρεστε είναι ρυθμισμένα και εξοφλούνται κανονικά.Για άλλη μια φορά επιτίθεστε εναντίον μου με συκοφαντίες και ψέματα. Θλιβερό. Ενημερωθείτε και σταματήστε τη λάσπη”» απάντησε ο Νίκος Χατζηνικολάου.


Ο δεύτερος γύρος αντιπαράθεσης ξεκίνησε με χθεσινή ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ επιμένοντας για τα αρρύθμιστα χρέη, θέτοντας μάλιστα πέντε ερωτήματα προς απάντηση στον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Στα στοιχεία που θα βγάλεις στη δημοσιότητα να συμπεριλάβεις απαντήσεις και για τα παρακάτω ερωτήματα :

1. Μεγάλο τμήμα από τα χρέη προς το Δημόσιο αφορά σε ΦΠΑ; Δηλαδή, εισέπρατταν οι εταιρείες σου τον αναλογούντα ΦΠΑ και δεν τον απέδιδαν στο Κράτος;

2. Ισχυρίζεσαι ότι τα χρέη είναι ρυθμισμένα μέσω του εξωδικαστικού μηχανισμού (φωτό 3). Πότε έγιναν οι αιτήσεις (αν έγιναν) και πότε εγκρίθηκαν (αν εγκρίθηκαν); Με βάση ποιον νόμο και για ποιο ποσό;

3. Διαθέτουν οι εταιρείες σου ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα; Πώς εισπράττουν κρατική διαφήμιση;

4. Πώς εξακολουθούν να λειτουργούν οι εταιρείες σου με τέτοια ετήσια οικονομικά αποτελέσματα και με τόσες διαδοχικές ζημιογόνες χρήσεις; (φωτό 4)

5. Τα τραπεζικά δάνεια των εταιρειών σου έχουν υποστεί «κούρεμα»; Κι αν ναι, σε τι ποσοστό;

Δώσε τα στοιχεία στη δημοσιότητα. Δεν είναι τόσο δύσκολο!» έγραφε ο Παύλος Πολάκης.


Ο Νίκος Χαζτηνικολάου απάντησε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με σκληρή γλώσσα, χαρακτηρίζοντάς τον θλιβερό και άθλιο συκοφάντη: «Θλιβερέ Πολάκη όλα τα στοιχεία που έδωσες είναι ψευδή! ΟΛΑ.Και θα λογοδοτήσεις στη δικαιοσύνη.Και οι αριθμοί ψεύτικοι και οι οφειλές ρυθμισμένες και εξυπηρετούμενες! Είσαι άθλιος συκοφάντης! Έρχονται την επόμενη εβδομάδα αγωγές.Θα πληρώσεις ακριβά τις αθλιότητες που κάνεις».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024