Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Τσαλίκης: «Ήταν πολύ χυδαίο, μιλάμε για μπινελίκι άγριο»

Γιώργος Τσαλίκης: «Ήταν πολύ χυδαίο, μιλάμε για μπινελίκι άγριο»

Απίστευτη αποκάλυψη από τον τραγουδιστή

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης ήταν καλεσμένος στο «Night Out» το βράδυ της Πέμπτης (30/3) και απάντησε χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος στις ερωτήσεις του Θεοχάρη Ιωαννίδη. Όπως πάντα, δεν δίστασε να εκφράσει την άποψή του για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που κατά καιρούς δέχεται στα social media και στην αντίδραση του σε αυτά.

«Προσωπικά πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό, άλλος μπορεί να πει ότι πιστεύω σε μια συχνότητα η οποία βασίζεται στο ότι την ζωή μου την ορίζω εγώ και ζω στη ζωή μου αυτά που σκέφτομαι και νιώθω», εξομολογήθηκε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Δεν με νοιάζει να τα μοιραστώ αυτά. Μάλιστα κάποια στιγμή, επειδή έπεσαν και κάτι μπινελίκια που το θεωρώ πολύ αχρείο να βγαίνεις και να τα λες. Πες την άποψη σου, είμαι πάρα πολύ θετικός στην αρνητική κριτική και με έχει βοηθήσει πάρα πολλές φορές στη ζωή και την καριέρα μου. Πάρα πολλές φορές. Όμως δεν αντιλαμβάνομαι πως μπορεί να είσαι βοηθητικός λέγοντας τον άλλον @@@@@πανο και @@@ίδι. Δεν καταλαβαίνω πως τον βοηθάς όταν τον βρίζεις, όταν τον ξεφτιλίζεις και πλέον δεν είμαι διατεθειμένος να το φάω το σκα.. σου φίλε! Δεν θα το φάω. Κράτα το για την πάρτη σου».

«Έγραψε κάποιος ένα χυδαίο σχόλιο, πολύ χυδαίο, μιλάμε για μπινελίκι άγριο. Βρήκα το τηλέφωνο του, τον πήρα τηλέφωνο, με ξανάβρισε και μου το έκλεισε. Μετά τον ξαναπήρα, μου μιλούσε για πέντε λεπτά μασουλώντας και το έκανα ποστ στο Instagram γιατί με πείραξε», είπε επίσης για τα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει.

«Μετά από μισή ώρα άρχισε να μου λέει συγνώμη και «να βρεθούμε αύριο», «εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος» και «δραστηριοποιούμε και σε φιλανθρωπίες» και αυτά. Έκανα το ποστ αυτό για αν τους πω, ρε μιλήστε! Μιλήστε! Ορθώστε το ανάστημα σας, μην φοβάστε», συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.

«Έπεσε στάχτη και έπεσε σε κώμα»

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην γνωριμία με την σύζυγό του, Δώρα Δημητροπούλου. «Γνωριστήκαμε με την Δώρα στις σπουδές μας στη Βουλγαρία. Ήμασταν σε ένα κλαμπ και όταν της είπα ότι θέλω να είμαστε μαζί, πίναμε ένα ποτό και έπεσε στάχτη και έπεσε σε κώμα. Η πρώτη στιγμή που είπαμε ότι θα είμαστε μαζί είναι η στιγμή που πήγε να πεθάνει, της έπεσαν οι σφυγμοί, πήγαμε στο νοσοκομείο. Την έβαλαν στην εντατική, της έκαναν πλύση στομάχου και εγώ από την αγωνία μου της έτριβα το χέρι, της έκανε έγκαυμα τριβής, μάτωσε και το σημάδι είχε μείνει για χρόνια. Από τότε μένουμε μαζί», αποκάλυψε.

«Όλοι στην αρχή της καριέρας μου, μου είχαν πει να μη δείξω τη σχέση μου με τη Δώρα γιατί δεν θα μου κάνει καλό. Τους είπα ότι μας δένουν πολλά και θα την παντρευτώ και μου είπαν ότι τους είχα ξενερώσει όλους και θα είχα τελειώσει. Πήγα κόντρα σε όλους. Τώρα που κάνω ένα μικρό rewind για να δω αν λέω τα ίδια με τώρα, από τότε προτίμησα να ζήσω μια αληθινή ζωή. Μου φαίνεται αστείο να ξενερώσω τους θαυμαστές. Δεν μου έκανε κακό και δεν με ένοιαζε κιόλας. Δεν θα παραμερίσω έναν άνθρωπο για να κάνω καριέρα με τα δεδομένα των άλλων. Εγώ δεν θα ήμουν καλά μέσα μου. Ήθελα πολύ να κάνω παιδί. Ήμουν πολύ χαρούμενος όταν προέκυψε», κατέληξε ο ίδιος.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024