Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Δοκιμές και ερωτηματικά ενόψει Ολυμπιακού

Άρης: Δοκιμές και ερωτηματικά ενόψει Ολυμπιακού

Ο Τόλης Τερζής δεν έχει πάρει ακόμα τις οριστικές του αποφάσεις σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο εκτός έδρας κυριακάτικο (2/4) παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους.

Στην τελική ευθεία, με προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης, μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Άρη για τον κυριακάτικο (2/4) εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, με τον Τόλη Τερζή να έχει αρκετά διλλήματα σε ότι αφορά την ενδεκάδα.

Ο Έλληνας τεχνικός θα συνεχίσει τις δοκιμές του, χωρίς να έχει αποφασίσει για συγκεκριμένες θέσεις στο βασικό σχήμα. Ερωτηματικό αποτελεί το αν θα επιστρέψει κάτω από την εστία ο Κουέστα, ή αν ο προπονητής του Άρη θα διατηρήσει για τρίτο σερί παιχνίδι τον Σιαμπάνη.

Ακόμα, οι Μαζικού και Πίρσμαν διεκδικούν τη θέση στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής, με τον τελευταίο, πάντως, να φαίνεται να έχει το προβάδισμα. Ο Τερζής δοκίμασε τόσο 4-2-3-1 όσο και 4-3-3 για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ περιμένει και την επιστροφή όλων των διεθνών.

Ο Καμαρά, που αγωνίστηκε για 90 λεπτά με την εθνική ομάδας της Μαυριτανίας, είναι πιθανόν να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης, ενώ στην αντίθετη περίπτωση θα τον αντικαταστήσει ο Γκρέι.

Τέλος, σε ότι αφορά τα χαφ, ο προπονητής του Άρη καλείται να αποφασίσει αν θα επιλέξει έναν δεύτερο «κόφτη» -όπως ο Ντουκουρέ-, δίπλα στον Ετέμπο, ή αν ο Νταρίντα είναι ο παρτενέρ του Νιγηριανού στα χαφ.

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024