Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τέμπη: Οργή συγγενών των θυμάτων μετά την επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου από την Hellenic Train

Τέμπη: Οργή συγγενών των θυμάτων μετά την επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου από την Hellenic Train

Αδιανόητη κίνηση, που μόνο ως κοροϊδία μπορεί να θεωρηθεί, από την εταιρεία, η απόφαση να επιστρέψει το αντίτιμο του εισιτηρίου στους συγγενείς θυμάτων των Τεμπών.

Την οργή των συγγενών των θυμάτων της πολύνεκρης τραγωδίας στα Τέμπη προκάλεσε η κίνηση της Hellenic Train να πιστώσει στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους, το αντίτιμο του εισιτηρίου στο δρομολόγιο του θανάτου,  επειδή το ταξίδι «δεν ολοκληρώθηκε».

«Είναι τουλάχιστον ασέβεια προς το θύμα και την οικογένεια. Δεν μπορώ να καταλάβω τον σκοπό. Αυτή τη στιγμή κάθε φράση, λέξη και πράξη θα πρέπει να έχει κάποιο νόημα. Ποιος είναι ο σκοπός να γίνει κάτι τέτοιο;», είπε στο MEGA o Βαγγέλης Βλάχος, που έχασε τον αδερφό του το μοιραίο βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου.

Όπως λέει ο αδελφός του Βάιου Βλάχου, που έχασε τη ζωή του στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα, το πιο εξοργιστικό είναι πως αυτή η κίνηση αποτελούσε και την… πρώτη επίσημη εμφάνιση της εταιρείας.

«Από την πρώτη ημέρα ζητούμε επικοινωνία με την Hellenic Train. Εμείς όσο ψάχναμε τον αδερφό μου, ζητούσαμε να μας πουν σε ποιο βαγόνι είναι. Ουσιαστικά, αυτή είναι η πρώτη επικοινωνία της εταιρείας με μας», δήλωσε.

«Ήταν έγκλημα, όχι δρομολόγιο που διεκόπη»

Σύμφωνα με τους συγγενείς των θυμάτων, για να επιστραφεί το ποσό ενός εισιτηρίου, που δεν ξεπερνά τα 45 ευρώ ή τα 32 ευρώ αν ο κάτοχος είναι φοιτητής, πρέπει να γίνει αίτημα από τον επιβάτη και να αφορά σε καθυστερημένο δρομολόγιο και ζητούν, σε κάθε κίνηση των αρμοδίων προς τις οικογένειες, να είναι ξεκάθαρο ότι δεν μιλάμε για ένα δρομολόγιο που διεκόπη ή καθυστέρησε, αλλά για ένα έγκλημα που στοίχισε δεκάδες ζωές.

Sports in

Παρέμεινε στο Νο. 9 η Σάκκαρη, αύξησε τη διαφορά η Σφιόντεκ

Η Σάκκαρη παρέμεινε στο Νο.9 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA - Η Σφιόντεκ άνοιξε τη διαφορά από τη δεύτερη Σαμπαλένκα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024