Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος σε Ελένη Μενεγάκη: «Ζητούσαν να απολυθώ»

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος σε Ελένη Μενεγάκη: «Ζητούσαν να απολυθώ»

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος αποκάλυψε ένα περιστατικό που είχε συμβεί πριν από χρόνια. Η αντίδραση από την Ελένη Μενεγάκη.

Ένα άγνωστο περιστατικό από την πορεία του θέλησε να εκμυστηρευτεί σε συζήτησή του με την Ελένη Μενεγάκη ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

Μιλώντας περί αγένειας στην τηλεόραση, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος αποκάλυψε ένα περιστατικό που είχε συμβεί πριν από χρόνια στην καριέρα του.

Όπως αποκάλυψε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, άνθρωποι από εταιρεία κινηματογράφου ζητούσαν την απόλυσή του λόγω της αρνητικής κριτικής του για την ταινία Cats.

Το απίστευτο περιστατικό

«Θυμάσαι μία κριτική που είχα κάνει στον Alpha για την ταινία Cats;» ξεκίνησε να λέει στην Ελένη Μενεγάκη ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

«Το ξέρεις ότι πήραν τηλέφωνο από αίθουσες κινηματογράφου και είπαν να απολυθώ;

Γελάσαμε τότε μεταξύ μας όταν τα λέγαμε, ανάμεσα σε σοβαρό και κωμικό, γιατί ήταν για γέλια η ταινία.

Πήρε τότε τηλέφωνο ένας άνθρωπος που είχε τη φούρια και είπε για μένα ότι κανονικά πρέπει να φύγω. Επειδή στερώ θεατές από την ταινία του. Θέλω να πω ότι να κι ένας άνθρωπος που φαίνεται ότι λέει ήπια τα πράγματα αλλά μπορεί να ενοχλήσει», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Έναν άνθρωπο που δεν έκανε την ταινία και δεν είχε λόγο να παρεξηγηθεί προσωπικά. Καμιά φορά δεν είναι ο τρόπος που έχει σημασία γιατί κάποιος τα λέει πιο σκληρά, πιο τοξικά. Αλλά και η ουσία. Ότι μιλάς εναντίον ενός εμπορεύματος, ενός προϊόντος, ενός ανθρώπου και το παίρνει πολύ στραβά. Άρα μπορεί να παρεξηγηθείς για τους λάθος λόγους», συμπλήρωσε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

«Οι σωστοί λόγοι είναι ότι μιλάς, κάνοντας κριτική, για τη δουλειά κάποιου. Αυτό έχει σημασία. Και όχι για την προσωπική του ζωή και την προσωπικότητά του εν γένει. Είναι τελείως διαφορετικό να θίγεις έναν άνθρωπο προσωπικά. Το δεύτερο κακό που μπορείς να κάνεις είναι να διασπείρεις ψευδή στοιχεία. Δηλαδή να πεις ότι αυτός ήταν εκεί ενώ δεν ήτανε. Πρέπει να κάνεις ένα ρεπορτάζ, ρεπόρτερ είσαι. Το να πεις την άποψή σου για αυτό που λέει δημοσίως και αυτό που προβάλλει  μέσα από τη δουλειά του νομίζω ότι έχεις το δικαίωμα και ο τρόπος είναι δικός σου. Αν ενοχλείται κάποιος, κανονικά δεν πρέπει να εκτίθεται», υπογράμμισε.

«Είναι η πρώτη φορά που μας έπιασαν τα γέλια, γιατί έλεγε ότι δεν ήξερε τι να πει για την εν λόγω ταινία» αποκρίθηκε μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024