Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μιχάλης Σαράντης: «Οι γυναίκες είναι η ζωή μας - Η μαμά μου ήταν ράμπο στο σπίτι»

Μιχάλης Σαράντης: «Οι γυναίκες είναι η ζωή μας – Η μαμά μου ήταν ράμπο στο σπίτι»

«Η μαμά μου, δούλευε σαν σκυλί μαζί με τον μπαμπά μου. Δεν εξυπηρετούσε κανείς, κανέναν»

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η πρόσφατη δήλωση του Σάκη Αρσενίου σχετικά με τις δουλειές που… πρέπει να ξέρει να κάνει η γυναίκα του, καθώς και με το πόσο παραδοσιακά βλέπει ακόμα μερικά πράγματα. Όπως ήταν αναμενόμενο, η τοποθέτηση αυτή έχει σχολιαστεί εκτενώς…

Για τις δηλώσεις αυτές ρωτήθηκε ο Μιχάλης Σαράντης, ο οποίος βρέθηκε σήμερα, Πέμπτη, καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» και ρωτήθηκε -μεταξύ άλλων- αν στο δικό του σπίτι που υπήρχε έντονα η γυναικεία παρουσία, είχαν τεθεί τέτοια θέματα.

Η απάντηση του Μιχάλη Σαράντη για την θέση της γυναίκας

«Δεν έχω ακούσει αυτή τη δήλωση. Για μένα και τον πατέρα μου, μεγαλώνοντας σε ένα σπίτι γεμάτο γυναίκες, οι γυναίκες ήταν η ζωή μας, το σπίτι. Και είναι ακόμα. Να πω καταρχάς ότι η μαμά μου, δούλευε σαν σκυλί μαζί με τον μπαμπά μου. Δεν εξυπηρετούσε κανείς, κανέναν. Οι γονείς μου είχαν πλεχτήριο. Φτιάχνανε υφάσματα. Ο παππούς μου ήταν ράφτης και με κάποιο τρόπο η δική μου οικογένεια μετασχημάτισε αυτό που είχε ξεκινήσει ο παππούς μου» είπε αρχικά.

«Οπότε δεν υπήρχε θέμα στο σπίτι ότι κάποιος εξυπηρετεί κάποιον άλλο. Η μαμά μου ήταν ράμπο στο σπίτι γενικά και η γιαγιά μου επίσης. Όλο αυτό το πράγμα με την εξυπηρέτηση, σου μαγειρεύω κτλ για εμάς ήταν αστείο. Όλες οι γυναίκες στην οικογένειά μας ήταν ράμπο. Και οι αδερφές μου επίσης, είναι πολύ προκομμένες, δουλεύουν. Για μένα κάποια πράγματα είναι όντως αυτονόητα. Έτσι έχω μεγαλώσει εγώ. Μου φαίνεται αστείο να θέτουμε θέματα σεβασμού και ισότητας, τα θεωρώ αυτονόητα αυτά» συμπλήρωσε.

«Δεν τη ρώτησα τη γυναίκα μου αν ξέρει να μαγειρεύει ή αν ξέρει να κάνει δουλειές. Δεν είναι ότι κατάγομαι από καμιά οικογένεια αστική, μεγάλωσα σε μια πολύ κανονική, λαϊκή οικογένεια που θεωρούνταν δεδομένα αυτά που συζητάμε» είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Σαράντης.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024