Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: «Δεν είναι έρωτας του Μπισμπίκη με την Δέσποινα, είναι επίδειξη»

Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: «Δεν είναι έρωτας του Μπισμπίκη με την Δέσποινα, είναι επίδειξη»

«Όταν είσαι πραγματικά ερωτευμένος δεν το δείχνεις μπροστά στις κάμερες», τόνισε.

Αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα». Μεταξύ άλλων, σχολίασε την ελληνική τηλεόραση και πέταξε τα καρφιά του για την σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

«H ελληνική τηλεόραση είναι από τις καλύτερες του κόσμου γιατί έχει πολλά πράγματα να δεις. Κάποια ριάλιτι προσπαθούν να ξεχωρίσουν γιατί στη συνέχεια γίνεσαι επαγγελματίας μάγειρας ή μοντέλο. Είναι κακό πρότυπο για μια κοινωνία κάποιοι κάνουν τους μπέμπηδες με αθλοπαιδίες ή κλείνονται σε ένα σπίτι να βρουν άντρα και ξεκατινιάζονται», είπε αρχικά.

Για την εκπομπή της Ζήνα Κουτσελίνη, την Ιωάννα Μαλέσκου και τον Μάρκο Σεφερλή, τόνισε:«Δεν υπάρχουν κακά είδη εκπομπών αλλά αποτυχημένα κομμάτια σε κάθε είδος εκπομπής. Η Ζήνα Κουτσελίνη δεν είναι πρότυπο για μια κοινωνία. Είναι εκπομπές που ”μυρίζουν” αίμα και τρέχουν. Δεν μου λείπει τίποτα τηλεοπτικά… ούτε η Ιωάννα Μαλέσκου. Εφόσον ο Μ. Σεφερλής έχει υπογράψει με τον ΣΚΑΪ καλά κάνει και το ανακοινώνει, του κάνει και διαφήμιση».

«Δεν γελάω ποτέ με το χιούμορ τους»

Για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον Νίκο Μουτσινά και τον Γιώργο Λιάγκα, δήλωσε: «Δεν μπορώ να βλέπω το Νίκο Μουτσινά να κρίνει ανθρώπους… δεν διαθέτει το ειδικό βάρος για να είναι ο κριτής ολόκληρης της κοινωνίας. Η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά δεν αποπνέει νέα τηλεόραση, ούτε αυθεντικό χιούμορ αλλά εξυπνακισμό. Οι Ράδιο Αρβύλα μου αρέσουν πάρα πολύ, αλλά δεν γελάω ποτέ με το χιούμορ τους».

«Ο Λιάγκας μπορεί να κάνει ενημέρωση και ψυχαγωγία. Έχει επιθετικότητα στην τηλεόραση, στη ζωή του είναι πολύ ευγενικός. Αυτό που βγάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν μου αρέσει καθόλου. Ένας άνθρωπος που τον αγαπάνε όλοι, είναι… ύποπτος. Είναι ένα αρνητικό πρότυπο απέναντι σε μια κοινωνία και στη νεότερη γενιά», συμπλήρωσε.

Κλείνοντας ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης μίλησε για την σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη: «Δεν είναι έρωτας του Μπισμπίκη με την Δέσποινα… είναι επίδειξη. Όταν είσαι πραγματικά ερωτευμένος δεν το δείχνεις μπροστά στις κάμερες. Δεν μου αρέσει αυτό που γίνεται με την Δέσποινα και τον Μπισμπίκη. Δεν μπορώ να τους κρίνω, αλλά μπορώ να σχολιάσω την 2η ευκαιρία που είπε η Δέσποινα. Η δεύτερη ευκαιρία δείχνει όλο το θέμα πού στηρίζεται και πού οδηγείται. Εκτιμώ πολύ την Δέσποινα Βανδή ως άνθρωπο».

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024