Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανθή Βούλγαρη: «Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από τους τηλεθεατές»

Ανθή Βούλγαρη: «Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από τους τηλεθεατές»

«Αν μεροληπτούμε φαίνεται από τα ρεπορτάζ μας»

Χαμός επικράτησε το πρωί της Πέμπτης (30/3) στο πλατό της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA». Καλεσμένοι ήταν ο Θάνος Πλεύρης, ο Πάνος Σκουρλέτης και ο Χρήστος Σαλαλές, με τους πρώτους δύο να κάνουν έξαλλους τους παρουσιαστές, καθώς δεν σταματούσαν με να μιλούν ο ένας πάνω στον άλλον.

Οι Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη τους ζήτησαν να σταματήσουν ώστε να πάρει τον λόγο ο έτερος καλεσμένος, ωστόσο μάταια προσπαθούσαν να τους ηρεμήσουν.

Αφού είδαν και αποείδαν η παρουσιάστρια αναγκάστηκε να βάλει τις φωνές και τα αίματα άναψαν για τα καλά. «Μιλάτε και οι δύο… Κοιτάτε να ακουστεί η φωνή σας. Πρέπει να ακουστεί ένας…», είπε αγανακτισμένος ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ενώ η Ανθή ανέφερε σε έντονο ύφος: «Κύριε Σκουρλέτη, σας παρακαλώ πολύ, κύριε Σκουρλέτη… σας παρακαλώ, επιτέλους. Σας υψώνω τη φωνή για να ακουστώ. Σας παρακαλώ, μη μου κάντε υποδείξεις  και δεν απαντάτε. Πρέπει να απαντήσει και ο κύριος Σαλαλές».

Στο τέλος της εκπομπής η δημοσιογράφος ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές του Mega: «Εγώ πριν κλείσουμε, θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από τους τηλεθεατές, παίρνουμε πάρα πολλά μηνύματα, έχετε δίκιο, πρέπει από εδώ και στο εξής να καταλάβουν οι πολιτικοί ότι πρέπει να ακούγονται και όχι να φωνάζουν. Όσο για το εάν μεροληπτούμε, αυτό φαίνεται από τα ρεπορτάζ μας».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024