Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βασίλης Σπανούλης: Η σημαία στον ιστό της

Βασίλης Σπανούλης: Η σημαία στον ιστό της

Ο Ολυμπιακός θα τιμήσει σε ειδική εκδήλωση τον Βασίλη Σπανούλη όπου αποσύρει τη φανέλα του με το Νο 7 (κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία του), η οποία πλέον θα κοσμεί τον ουρανό του ΣΕΦ.

Ο Βασίλης Σπανούλης είχε ανακοινωθεί από τους προέδρους του Ολυμπιακού στο ημίχρονο του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου του 2010 μεταξύ Ισπανίας και Ολλανδίας στη Νότια Αφρική.

Πιστοί στην παράδοση οι πρόεδροι του Ολυμπιακού, ετοιμάζουν λαμπρή τελετή για τον κορυφαίο παίκτη των Ερυθρολεύκων όλων των εποχών, δύο μέρες μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ αυτή τη φορά.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι στις 17 Σεπτεμβρίου θα αποσύρει τη φανέλα του Βασίλη Σπανούλη, τιμώντας τον άνθρωπο που άλλαξε την ιστορία της ομάδας.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε ότι η φανέλα με το «7» θα «κρεμαστεί» στην οροφή του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και θα είναι και η πρώτη που θα περάσει για πάντα στην «ερυθρόλευκη» αιωνιότητα, σε μια ξεχωριστή βραδιά.

«A champion is one who is remembered. A legend is one who is never forgotten» («Πρωταθλητής είναι κάποιος που τον θυμούνται. Μύθος είναι εκείνος που δεν ξεχνιέται ποτέ») αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η ΚΑΕ, χρησιμοποιώντας την ατάκα του καναδού φιλόσοφου Matshona Dhliwayo και καλεί τους φίλους της να μείνουν συντονισμένοι.

Με απουσίες ο Παναθηναϊκός

Στο μεταξύ χωρίς τους Νέιτ Γουόλτερς, Ματέους Πονίτκα και Δημήτρη Αγραβάνη υποδέχεται απόψε την Μπάγερν (20.30 – Novasports 4) ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ και θέλει να επιστρέψει στις νίκες.

«Δεν είναι θέμα επαγγελματισμού, είναι ξεκάθαρα θέμα κινήτρου και να αντιληφθούμε πως η σεζόν δεν έχει τελειώσει. Προφανώς, δεν είμαστε καθόλου ικανοποιημένοι καθώς κάνουμε ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω. Κάθε φορά πρέπει να μαζεύουμε τα κομμάτια μας και τις δυσκολίες μας γιατί τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα» τόνισε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Χρήστος Σερέλης.

Τρία δύσκολα παιχνίδια θα δώσει ο Προμηθέας μέσα σε πέντε μέρες. Καθώς σήμερα παίζει στο Τελ Αβίβ με τη Χάποελ (20.00) για το Γιούροκαπ, την Πέμπτη φιλοξενεί την ΑΕΚ στον εξ αναβολής αγώνα που ορίστηκε και το Σάββατο υποδέχεται το Περιστέρι.

• Η «τρέλα του Μαρτίου» («March Madness») όπως αποκαλούνται τα πλέι οφ του κολεγιακού πρωταθλήματος πλησιάζει προς το τέλος. Στους ημιτελικούς του φάιναλ φορ (το οποίο θα φιλοξενηθεί στο «NRG Stadium» του Χιούστον από την 1η έως και τις 3 Απριλίου) θα αναμετρηθούν Σαν Ντιέγκο Στέιτ – Φλόριντα Ατλάντικ και Μαϊάμι – Κονέκτικατ. Καθώς καμία ομάδα πανεπιστημίου που ήταν νούμερο «1» στην περιφέρειά της (η Αλαμπάμα, το Κάνσας, το Χιούστον και το Περντιού) δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για το φετινό φάιναλ φορ του NCAA.

Έντυπη έκδοση «ΤΑ ΝΕΑ»

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024