Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τέμπη: «Μισώ την μαμά μου γιατί μπήκε σε αυτό το τρένο» - Ραγίζει καρδιές 8χρονος

Τέμπη: «Μισώ την μαμά μου γιατί μπήκε σε αυτό το τρένο» – Ραγίζει καρδιές 8χρονος

Ένα μικρό αγοράκι που έχασε τη μαμά του στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη λέει στον παππού του ότι «μισεί τη μαμά του γιατί μπήκε στο τρένο».

Ραγίζει καρδιές ένα 8χρονο αγοράκι που έχασε τη μαμά του στα Τέμπη και, αδυνατώντας να διαχειριστεί την απώλειά της, λέει ότι «τη μισεί γιατί μπήκε σε αυτό το τρένο».

«Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει, ακόμα ονειρευόμαστε. Δεν το πιστεύουμε. Άδικα άνθρωποι έφυγαν. Άδικα… Δύσκολα είναι τα πράγματα εδώ. Η γυναίκα μου κάθε μέρα έτσι κι αλλιώς είναι στην κρεβατοκάμαρα. Κλαίει στο δωμάτιο κρυφά να μην την δουν τα μικρά. Τι να κάνει…» περιγράφει ο πατέρας της νεαρής γυναίκας που σκοτώθηκε στη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Ερωτηθείς εάν τα παιδιά της κόρης του έχουν καταλάβει τι έχει συμβεί, σημειώνει: «Τους το είπα από την πρώτη ημέρα. Είπα στον γαμπρό μου “πες το κατευθείαν”, καλύτερα τώρα, παρά να το μάθουν αύριο, μεθαύριο».

«Ο μικρός είναι 8 ετών κι έλεγε: ‘μισώ την μαμά μου’. “Γιατί μισείς την μαμά σου;”. “Γιατί μπήκε σε αυτό το τρένο” λέει» συγκλονίζει ο παππούς του 8χρονου.

«Ψυχολόγος δεν… είπαν τάχα θα έρθουν, αλλά κανένας δεν έχει πάρει τηλέφωνο. Λέγανε και γι’ αυτή τη βοήθεια, ένας όμιλος. Έκανε ο γαμπρός τα χαρτιά, τίποτα. Δεν έχουμε δηλαδή ανταπόκριση από κανέναν, τίποτα» αναφέρει.

«Πάω για ύπνο και προσπαθώ να δω το πρόσωπό της»

Και ο ίδιος αδυνατεί να πιστέψει ότι η κόρη του έχασε την ζωή της τόσο πρόωρα, βίαια και άδικα. «Όλα είναι αναμνήσεις… Και τα μαλώματα καλά ήτανε. Το βράδυ πάω για ύπνο και προσπαθώ να δω το πρόσωπό της. Και δεν το πιστεύω, δεν το πιστεύω. Εγώ νομίζω κάπου πήγε και ότι θα ξαναγυρίσει» λέει.

«Η γυναίκα μου κοιτάει από το παράθυρο, κάθε μέρα, να την δει να έρχεται από την δουλειά. Και αρχίζει και κλαίει, κοιτώντας έξω από το παράθυρο…», καταλήγει συγκινημένος.

Sports in

Aπορρίφθηκε από την εισαγγελία το αίτημα του Ντάνι Άλβες για προσωρινή αποφυλάκιση

Αρνητική ήταν η απάντηση της Εισαγγελίας της Βαρκελώνης στο αίτημα του Ντάνι Άλβες να αποφυλακιστεί προσωρινά, μετά την καταδίκη του για σεξουαλική επίθεση σε νεαρή γυναίκα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024