Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Βαρδής: Βλέπω πολλές φορές στα όνειρα τον πατέρα μου

Γιάννης Βαρδής: Βλέπω πολλές φορές στα όνειρα τον πατέρα μου

Ο γνωστός τραγουδιστής μιλά για τη σχέση με τον πατέρα του, την πρώτη φορά που τον άκουσε να τραγουδά και τα μελλοντικά σχέδια του.

Ο Γιάννης Βαρδής παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

Η συγκινητική κατάθεση ψυχής του Γιάννη Βαρδή για τον πάτερά του, το όνειρο που δεν μπορεί να εξηγήσει και το «σ’ αγαπώ» που άργησε.

«Θα συζητούσα το ενδεχόμενο να βρεθώ στην επιτροπή του ‘Fame Story’. Έχω βιώσει στενάχωρες καταστάσεις με τον πατέρα μου στο σπίτι, ήθελε να φύγει από Fame Story. Ο πατέρας μου δεν μπορούσε να διαχειριστεί την συμμετοχή του στο ‘Fame Story’, ήθελε να φύγει από το πρόγραμμα», είπε αρχικά ο ερμηνευτής.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Βαρδής μίλησε για τον Γιώργο Λιανό και είπε «ο Γιώργος Λιανός είναι εξαιρετικός, δεν με ξεχνάει ποτέ».

Για την απώλεια του πατέρα του

Για την απώλεια του πατέρα του, Αντώνης Βαρδής, ανέφερε: «Προσπάθησα να προετοιμαστώ για την απώλειά του πατέρα μου, αλλά δεν τα κατάφερα. Ακόμα προσπαθώ να διαχειριστώ την απώλεια του πατέρα μου. Από την παιδική μου ηλικία είχα τεράστια αδυναμία στον πατέρα μου παρόλο που δεν τον έζησα. Είχα τεράστια αδυναμία σε μια φιγούρα που δεν έζησα ποτέ απλά γνώριζα επιγραμματικά τη λέξη ‘πατέρας’».

Και εξήγησε: «Όταν η μητέρα μου αποφάσισε να φύγει στην Αμερική έπρεπε να επιλέξω εάν θα φύγω μαζί της ή εάν θα μείνω με τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου κάλυψε το κενό των παιδικών μου χρόνων και θέλω να πιστεύω πως του το κάλυψα κι εγώ ως γιος. Ο πατέρας μου δεν ήξερε τον ρόλο του πατέρα. Το όνομα Βαρδής βοηθάει πολύ όμως ο πατέρας μου ήταν δίκαιος».

Η μοναδική σχέση τους

Μάλιστα περιέγραψε και μία συγκινητική στιγμή που πάντα θα θυμάται: «Θυμάμαι την πρώτη φορά που τραγούδησα στον πατέρα μου, έφυγε συγκινημένος και με άφησε σύξυλο στον καναπέ. Ο πατέρας μου έδειχνε τα συναισθήματα του με πράξεις δεν έλεγε εύκολα ‘σ ‘αγαπώ’. Σε μια απονομή δίσκου ενώ τραγουδούσα μου είπε από μακριά ‘σ’αγαπώ’, ενώ τραγουδούσα, ήταν σοκαριστικό. Έχω δει πολλές φορές στα όνειρά μου τον μπαμπά μου, μου έχει πει ‘τέλειωνε… βάλε τα πράγματα στην θέση τους’ και δεν μπορώ να το μεταφράσω».

Ο Γιάννης Βαρδής θα κυκλοφορήσει μία νέα επανεκτέλεση του τραγουδιού του Δημήτρη Κοντόπουλου με τίτλο «Μείνε μαζί μου».

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024