Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βραβεύτηκε ο 18χρονος Άγγελος που έσωσε δεκάδες ζωές στα Τέμπη

Βραβεύτηκε ο 18χρονος Άγγελος που έσωσε δεκάδες ζωές στα Τέμπη

Ο δήμος Θεσσαλονίκης βράβευση τον φοιτητή που βοήθησε να απεγκλωβιστούν δεκάδες επιβάτες στα Τέμπη.

Ο δήμος Θεσσαλονίκης βράβευσε τον φοιτητή Άγγελο Τσιαμούρα που έσωσε δεκάδες ζωές στα Τέμπη, βοηθώντας του επιβάτες του μοιραίου τρένου να απεγκλωβιστούν.

Τον 18χρονο φοιτητή από την Κρήτη υποδέχτηκαν στο δημαρχιακό μέγαρο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πέτρος Λεκάκης και του παρέδωσαν τιμητική διάκριση.

Τον Άγγελο Τσιαμούρα συνόδευε ο Θεόδωρος Πρασσάς, αδερφός της 22χρονης Μυρσίνης που επέβαινε στο τρένο και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείο Λάρισας.

Οι δύο νέοι ζήτησαν από τον κ. Ζέρβα και τον κ. Λεκάκη τη στήριξη του δήμου Θεσσαλονίκης για τα θύματα του δυστυχήματος και τις οικογένειές τους, με τον δήμαρχο να τους διαβεβαιώνει πως θα βρίσκεται στο πλευρό τους.

«Δεν είμαι ήρωας, έκανα απλά το καθήκον μου»

«Δεν είμαι ήρωας, μη με αποκαλείτε έτσι. Έκανα απλά το καθήκον μου έναντι των συνανθρώπων μου. Εκφράζω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των νεκρών. Ελπίζω η Πολιτεία, πλέον, ν ‘ αναλάβει τις ευθύνες της, για να μην επαναληφθούν παρόμοιες τραγωδίες και στο μέλλον» είχε πει ο Άγγελος Τσιαμούρας, όταν περιέγραφε τις τραγικές στιγμές, μετά το δυστύχημα στα Τέμπη.

Sports in

Η Φενέρ και τι συμφέρει τον Ολυμπιακό…

Ο βασικός στόχος των «καναρινιών», το πρόγραμμά τους μέχρι την διπλή μάχη με τον Θρύλο και τα παιχνίδια με Γαλατά και Καραγκιουμρούκ, που καλό για τον Ολυμπιακό θα είναι να μην μετατεθεί κανένα από τα δυο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024