Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το Σάββατο το μνημόσυνο της Ελπίδας που σκοτώθηκε στα Τέμπη - Συγκλονίζει ο πατέρας της

Το Σάββατο το μνημόσυνο της Ελπίδας που σκοτώθηκε στα Τέμπη – Συγκλονίζει ο πατέρας της

«Εχω μία γυναίκα η οποία κλαίει νυχθημερόν, δεν κοιμάται κανένας το βράδυ, φέρνουμε σβούρες...», είπε με ραγισμένη φωνή ο πατέρας της Ελπίδας

Ενα σχεδόν μήνα μετά, την φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη με 57 νεκρούς, συνεχίζουν να συγκλονίζουν οι ιστορίες των συγγενών των θυμάτων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό της 28χρονης φοιτήτριας στο ΑΠΘ Ελπίδας Χούπα, με τον πατέρα της, Χρήστο, να συγκλονίζει, με την αποκάλυψη πως φτιάχνει ο ίδιος το μνήμα της αδικοχαμένης κόρης του.

Συγκλονίζει ο πατέρας της Ελπίδας

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Χρήστος Χούπας, είπε πως το μνημόσυνο της Ελπίδας θα γίνει το Σάββατο, προσθέτοντας πως φτιάχνει ο ίδιος το μνήμα της, καθώς και έχει γνώση του αντικειμένου αλλά και γνωρίζει τα γούστα της κόρης του για το πώς θα ήθελε να είναι.

«Με πετύχατε ακριβώς την ώρα που φτιάχνω το μνήμα του παιδιού μου», είπε, ο τραγικός πατέρας, που με δυσκολία συγκρατούσε τους λυγμούς του.

«Είμαι γνώστης του αντικειμένου και εγώ το φτιάχνω. Ήξερα και την κόρη μου, τα γούστα της και το επέλεξα να το φτιάξω σύμφωνα με τα γούστα της. Ετσι όπως καταντήσαμε, φτιάχνουμε το μνήμα του παιδιού μου! Γιατί ήξερα τις αντιλήψεις της, το ήθελε κυβιστικό. Ο,τιδήποτε ήταν της κυβιστικής σχολής… και το φτιάχνω εγώ, ναι!».

«Δύσκολο και επώδυνο»

Ο ίδιος είπε πως μετά το θάνατο του παιδιού του, το κλίμα στο σπίτι του είναι βαρύ. «Εχω μία γυναίκα η οποία κλαίει νυχθημερόν, δεν κοιμάται κανένας το βράδυ, φέρνουμε σβούρες… Να την παρηγορήσω εγώ εκείνη, να παρηγορήσει κι εκείνη, εμένα», λέει και προσθέτει: «Δεν είναι μόνο δύσκολο, είναι και επώδυνο».

Σε ερώτηση αν δέχονται κάποια ψυχολογική υποστήριξη απάντησε: «Μου τηλεφώνησαν ψυχολόγοι αλλά δεν τη χρειάζομαι».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024