Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Ιωαννίδου: Ντροπή που δεν υπάρχει ημέρα μνήμης «Φρέντυ Γερμανός»

Μαρία Ιωαννίδου: Ντροπή που δεν υπάρχει ημέρα μνήμης «Φρέντυ Γερμανός»

Η ηθοποιός εξέφρασε το παράπονό της και για την Ναταλία Γερμανού

Κατάθεση ψυχής από την Μαρία Ιωαννίδου στο «MEGA Καλημέρα». Η αγαπημένη ηθοποιός «άνοιξε» την καρδιά της και μίλησε για τον λατρεμένο της Φρέντυ Γερμανό αλλά και τη σχέση της με την κόρη του, Ναταλία.

«Εξαφανίστηκαν όλοι μετά τον θάνατο του Φρέντυ, με εγκατέλειψαν», ήταν το παράπονό της.

Η Μαρία Ιωαννίδου αποκάλυψε κάποια από τα λόγια που της έλεγε ο αείμνηστος δημοσιογράφος, με τον οποίο έμειναν μαζί μέχρι το τέλος της ζωής του το 1999.

«Ο Φρέντυ μου έλεγε «τι θες με έναν μεγάλο και άρρωστο άνθρωπο, πήγαινε βρες κανένα τεκνό». Δεν τον βλέπω πλέον στον ύπνο μου… Όταν τον έβλεπα με συμβούλευε και μου κρατούσε συντροφιά. Μου είπε να μη βιάζομαι και θα ξανασυναντηθούμε», εξομολογήθηκε.

«Εάν πείραξε κάτι την Ναταλία…»

Η ίδια ανέφερε ότι της ζητούσε να περιορίσει τις εμφανίσεις της με μίνι, γιατί την βλέπουν μόνο ως μπούτια, ενώ είπε πως είναι ντροπή που δεν υπάρχει ημέρα μνήμης «Φρέντυ Γερμανός».

Άλλο ένα παράπονο της είναι ότι η Ναταλία Γερμανού δεν την αγαπάει όσο εκείνη. «Της έστειλα το βιβλίο μου και δεν έκανε καμία αναφορά. Εάν πείραξε κάτι την Ναταλία, ας με πάρει τηλέφωνο να μου το πει. Η Ναταλία τις τελευταίες ημέρες του πατέρας της με παρακάλεσε να τον αποχαιρετήσω εγώ, γιατί δεν άντεχε. Μου είπε «θα στο χρωστάω για πάντα». Ε, δεν βλέπω να…».

Τέλος, είπε ήθελε να κάνει μήνυση γιατί γράφουν ψεύτικη ηλικία στο διαδίκτυο, ενώ ετοιμάζει το τρίτο της βιβλίο, με την ίδια να δηλώνει πως το να γράφει κανείς είναι επώδυνη διαδικασία.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024