Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέα Σμύρνη: Κύκλωμα μαστροπεία ανήλικων πίσω από τη 14χρονη - Ο ρόλος του Ταχήρ και το μυστήριο με τον Ρουσλάν

Νέα Σμύρνη: Κύκλωμα μαστροπεία ανήλικων πίσω από τη 14χρονη – Ο ρόλος του Ταχήρ και το μυστήριο με τον Ρουσλάν

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση με την 14χρονη στη Νέα Σμύρνη - Πού οδηγούν οι έρευνες της Αστυνομίας

Σαφείς ενδείξεις για την υπάρξει οργανωμένου κυκλώματος που εκμεταλλεύεται ευάλωτες κοπέλες ακόμα και ανήλικα κορίτσια φαίνεται πως έχουν στα χέρια τους οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ που έχουν αναλάβει την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 14χρονης φιλοξενούμενης σε ίδρυμα στη Νέα Σμύρνη.

Η έρευνα και το ενδιαφέρον των Αστυνομικών επικεντρώνεται κυρίως σε δύο πρόσωπα αλλά και στο κινητό ενός τρίτου όπου εντοπίστηκαν 7 βίντεο με την 14χρονη.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον 29χρονο Ταχήρ που συνελήφθη και έχει ήδη προφυλακιστεί και τον Ρουσλάν που αναζητείται και έχει κατονομαστεί τόσο από την ίδια την 14χρονη όσο και από τους άλλους τρεις συλληφθέντες ως το άτομο που βίασε την ανήλικη στο ξενοδοχείο του Μεταξουργείου.

Τα βίντεο με την 14χρονη

Όσον αφορά το κινητό με τα βίντεο ανήκει στον 24χρονο Ελλάδιο, πρώην τρόφιμο στην Κιβωτό του Κόσμου ο οποίος επίσης έχει προφυλακιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες όταν συνελήφθη του κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο. Σε αυτό βρέθηκαν συνολικά 7 βίντεο με την 14χρονη είτε σε προκλητικές πόζες, είτε σε πράξεις ερωτικού περιεχομένου με το τέταρτο άτομο που διαφεύγει της σύλληψης, τον Ρουσλάν.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια βρίσκονται τα κινητά και των τριών συλληφθέντων για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση. Μέσω της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου, αλλά και των social media, οι αστυνομικοί αναμένεται να αντλήσουν πολύτιμα στοιχεία που θα “φωτίσουν” τις σκοτεινές πλευρές της υπόθεσης.

Νέα στοιχεία έδωσε η 14χρονη

Την ίδια ώρα όπως αποκάλυψε το MEGA στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, η 14χρονη έδωσε νέα συμπληρωματική κατάθεση στο «Σπίτι του παιδιού» παρουσία παιδοψυχολόγου.

Στην νέα της κατάθεση η ανήλικη φέρεται να υποστήριξε ότι είναι βέβαιη πως υπάρχουν και άλλα κορίτσια που είχαν πέσει στα «δίχτυα» του Ταχήρ αναφέροντας συγκεκριμένη εφαρμογή γνωριμιών όπου ο 29χρονος προσέγγιζε τα θύματά του.

Επίσης η 14χρονη έδωσε και νέα σημαντικά στοιχεία για τη δράση του Ταχήρ, όσο και για τον 24χρονο Ελλάδιο, πρώην τρόφιμο της Κιβωτού του Κόσμου, στο κινητό του οποίου βρέθηκαν 7 βίντεο με την ανήλικη.

Επίσης το κορίτσι έδωσε στοιχεία και για τον Ρουσλάν.

Όσον αφορά τον 25χρονο ο οποίος συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερος, η 14χρονη είπε ότι δεν τον έχει συναντήσει και δεν τον γνωρίζει.

Εγκέφαλος ο Ταχήρ

Ο 29χρονος Ταχήρ φέρεται να είναι ο εγκέφαλος της υπόθεσης μαστροπείας της 14χρονης. Είναι αυτός που προσέγγισε την ανήλικη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με σκοπό να την εκδίδει και μάλιστα τις είχε υποσχεθεί δικό της σπίτι και ρούχα όπου θα δέχεται τους πελάτες βιαστές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 29χρονος είναι «επαγγελματίας» μαστροπός.

Μάλιστα σύμφωνα και με την Realnews οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους βάσιμες ενδείξεις, πως οι δράστες της υπόθεσης με την 14χρονης συστηματικά και μεθοδικά κυρίως μέσω διαδικτύου, προσέγγιζαν ευάλωτα ανήλικα κορίτσια και με διάφορους τρόπους τα έπειθαν να εκδίδονται σε παιδεραστές που ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν ποσά άνω των 100 ευρώ, για να τα βιάσουν.

Οι αρχές έχουν στη διάθεση τους πληροφορίες, κυρίως για τη δράση του 29χρονου αλλοδαπού συλληφθέντος. Αυτές φέρεται να έχει προωθήσει στην πορνεία, σε οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας και στο Μεταξουργείο, αλλοδαπές γυναίκες άνω των 20 ετών, τις οποίες είχε “ψαρέψει” από το ίντερνετ.

Το μυστήριο με τον Ρουσλάν

Όσον αφορά τον Ρουσλάν, οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό του. Υπάρχουν πληροφορίες ότι η Αστυνομία έχει καταφέρει να τον ταυτοποιήσει.

Ωστόσο ο ίδιος έχει εξαφανίσει τα ίχνη τους ενώ ακόμα και το κινητό του τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο.

Όπως αναφέρει η Realnews o ένας από τους συλληφθέντες φέρεται να κατέθεσε ότι ο καταζητούμενος είναι ηλικίας περίπου 24 ετών και καταγωγή από τη Βουλγαρία ή τη Γεωργία.

Επιπλέον, αναφέρθηκε ότι ο “Ρουσλάν” είναι μπράβος σε κακόφημα νυχτερινά κέντρα με γυναίκες στο Μεταξουργείο και στην ευρύτερη περιοχή, ενώ κατά καιρούς εργάζεται και ως συνοδός ασφαλείας «σε ανθρώπους που έχουν πολλά χρήματα και χρειάζονται προστασία».

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024