Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Μπάσης: «Αν δεν ήταν αυτός να με προσγειώσει, ίσως να είχα ξεφύγει»

Δημήτρης Μπάσης: «Αν δεν ήταν αυτός να με προσγειώσει, ίσως να είχα ξεφύγει»

«Όχι, δεν είναι εύκολο να μην καβαλήσεις το καλάμι αν δεν έχεις ανθρώπους να σε προσγειώσουν»

Τον Δημήτρη Μπάση υποδέχτηκε στο «Σπίτι με το MEGA» το βράδυ του Σαββάτου (25/3) η Ρούλα Κορομηλά.

O καταξιωμένος καλλιτέχνης ερμήνευσε μεγάλες του επιτυχίες και κομμάτια που έχουμε όλοι λατρέψει, ενώ συνομιλώντας με την παρουσιάστρια αναφέρθηκε τόσο στα πρώτα του βήματα όσο και στους «Ψίθυρους καρδιάς».

«Με προσγείωσε στην μεγάλη επιτυχία»

«Η πρώτη μου δισκογραφική δουλειά ήταν με τον Χρήστο Νικολόπουλο, οι «Ψίθυροι καρδιάς». Ο Χρήστος δεν είναι απλά ένας σπουδαίος συνθέτης, είναι ένα κεφάλαιο στο σύγχρονο λαϊκό τραγούδι και πραγματικά τον ευχαριστώ. Ευχαριστώ την τύχη που βρέθηκε στον δρόμο μου γιατί είναι ο άνθρωπος που με πίστεψε περισσότερο από κάθε άλλον. Είναι αυτός που μου έδωσε τις πρώτες μου επιτυχίες, είναι αυτός που με τα τραγούδια του με έκανε γνωστό μέσα σε μια νύχτα και μου άλλαξε τη ζωή. Όχι όμως μόνο αυτό. Είναι αυτός που με προσγείωσε στην πολύ μεγάλη επιτυχία», είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Θα πω το μέγεθος εκείνης της επιτυχίας γιατί έχουν περάσει από τους «Ψίθυρους Καρδιάς» 26 χρόνια. Μιλάμε για μια επιτυχία που ο δίσκος πούλησε πάνω 150.000 αντίτυπα, έγινε δυο φορές πλατινένιος και η σειρά χτύπησε νούμερα τηλεθέασης 70%. Δεν υπάρχουν αυτά τα νούμερα».

«Αυτό εμένα μου άλλαξε τη ζωή πολύ γρήγορα. Δηλαδή περπατούσα στον δρόμο και ένιωθα τον κόσμο ότι με παρατηρεί. Αυτό πρώτον δεν μπορούσα να το διαχειριστώ εύκολα και δεύτερον όλη αυτή η επιτυχία κάποια στιγμή σε απογειώνει. Δηλαδή νιώθεις ότι δεν πατάς στα πόδια σου και εκεί ήταν ο Χρήστος. Πραγματικά τον ευχαριστώ και θα το λέω πάντα γιατί, καμιά φορά που κάνω το flashback της ζωής μου, λέω πως αν δεν ήταν αυτός ο άνθρωπος ίσως και να είχα ξεφύγει», παραδέχτηκε.

«Αν δεν έχεις χαρακτήρα…»

Επίσης, σημείωσε ότι «δικαιολογεί τα νέα παιδιά που λένε ότι «αυτός καβάλησε το καλάμι». Όχι, δεν είναι εύκολο να μην καβαλήσεις το καλάμι αν δεν έχεις ανθρώπους να σε προσγειώσουν. Είναι πολύ λαμπερός ο χώρος και αν δεν έχεις χαρακτήρα και δεν έχεις ανθρώπους, έχεις φύγει. «Το καβάλησε» λένε και είναι πολύ λογικό και εύκολο να το καβαλήσεις».

«Ο Χρήστος ήταν ο άνθρωπος που μου είπε την κουβέντα, «Μπασάκη τώρα πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ο τραγουδιστής του ενός τραγουδιού». Μου είπε κάποια παραδείγματα πολύ γνωστών τραγουδιστών της εποχής που τους έδωσε μια επιτυχία και εξαφανίστηκαν. Αυτό με προσγείωσε απότομα και κατάλαβα ότι για να υπάρχει συνέχεια και διάρκεια θέλει πάρα πολύ δουλειά», κατέληξε.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024